Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δεν αποδέχτηκε καμία εισφορά από τον Α. Βγενόπουλο δηλώνει ο ΔΗΣΥ

Ουδέποτε αποδέχθηκε εισφορά από τον Ανδρέα Βγενόπουλο ξεκαθαρίζει ο ΔΗΣΥ.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα με αφορμή δημοσιεύματα, ο ΔΗΣΥ διευκρινίζει πως «μέσα στο πλαίσιο της αποτελεσματικής καθόδου Κυπρίων φοιτητών για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία κατά τις προεδρικές εκλογές του 2008, είχε, μεταξύ άλλων, συστήσει Επιτροπή από κυπριακής καταγωγής εφοπλιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, οι οποίοι συγκέντρωσαν το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ το οποίο είχε εμβασθεί στο κόμμα, μέσω κυπριακής πλειοδιαχειρίστριας εταιρείας».

«Ως εκ τούτου, για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφήνουν να νοηθεί ότι ο ΔΗΣΥ δέχθηκε οικονομική βοήθεια από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, το κόμμα ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν αποδέχθηκε την οποιανδήποτε εισφορά από τον κ. Βγενόπουλο» αναφέρεται.

Ο ΔΗΣΥ προσθέτει ότι «διαχρονική ήταν και παραμένει η θέση του για μηδενική ανοχή στα όποια οικονομικά σκάνδαλα που σαν αποτέλεσμα προκάλεσαν το φαινόμενο της σημερινής οικονομικής κρίσης».

Αναφέρεται επίσης στην «πάγια θέση του πως θα είναι άτεγκτος έναντι οποιουδήποτε εμπλέκεται, είτε λόγω κακοδιαχείρισης είτε λόγω διαπλοκής, στην οικονομική κρίση που ο λαός μας βιώνει».
«Η αξίωση μας παραμένει πως όσοι ευθύνονται θα πρέπει να οδηγηθούν οριστικά ενώπιων της Δικαιοσύνης» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Κόμμα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου