Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σε τροχιά μεταλλίου συνεχίζει να βρίσκεται ο Π. Κοντίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard Ανδρών

Σε τροχιά μεταλλίου συνεχίζει να βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard Ανδρών 2013, που άρχισε την περασμένη Κυριακή στο Ομάν.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, «αυτό που περιμένουμε εναγωνίως είναι να δούμε αύριο, τελευταία μέρα των αγώνων, το χρώμα του μεταλλίου, που θα μεταφέρει στις αποσκευές του κατά την επιστροφή του στην Κύπρο».

Μετά τη συμπλήρωση και της σημερινής προτελευταίας μέρας των αγώνων, ο Παύλος Κοντίδης, δίνοντας συνέχεια στη θαυμαστή του σταθερότητα, αλλά και την υψηλού βαθμού αυτοσυγκέντρωση, εξακολουθεί να παραμένει στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, με σύνολο 29 βαθμών, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον προπορευόμενο Βραζιλιάνο, Ρόμπερτ Σέιντ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς με 35 βαθμούς.

Σήμερα έγιναν δυο διαδρομές και μάλιστα με καθυστέρηση στην ώρα έναρξης λόγω της χαμηλής έντασης του ανέμου. Στην πρώτη διαδρομή ο πρωταθλητής μας κατατάγηκε τρίτος και στη δεύτερη κατατάγηκε έκτος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου