Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ανόρθωση: Στην τελική ευθεία

Μόλις δύο 24ωρα πριν από το ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η Ανόρθωση μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της.

Η σημερινή προπόνηση είναι και η πιο σημαντική όπου ο Ζόρζε Κόστα ίσως και ανοίξει τα χαρτιά του για τις προθέσεις του. Ενδεχομένως ο Πορτογάλος τεχνικός να ετοιμάζει κάτι διαφορετικό όσο αφορά το σχήμα του αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πάντως στην άμυνα ο Βέγκα θα υποστηρίζεται από τον Άντιτς και τον Αβραάμ που θα είναι στα άκρα και τους Ζόρζε και Παβίσεβιτς που θα είναι στον άξονα. Τώρα στη μεσαία γραμμή εκτός από τον Αλέξα θα είναι ο Μάκος και δεν θα είναι έκπληξη να δούμε τον Γκαρσία και τον Γκριγκαλαασβίλι στη δεξιά πλευρά. Αν ο Γεωργιανός μείνει στον κεντρικό διάδρομο τότε θα πάει δεξιά ο Κάλβο και μείνει εκτός ο Γκαρσία. Αριστερά θα είναι ο Φοφανά και στην κορυφή ο Κολαούτι. Αυτό απλά είναι μια πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής αλλά δεν αποκλείουμε να ετοιμάζει κάποια έκπληξη.

Όπως και να έχουν τα πράγματα τόσο ο Κόστα όσο και οι παίκτες πήραν τα μηνύματα από την διοίκηση και τον κόσμο και οφείλουν την Κυριακή να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και να πάρουν τη νίκη που όπως ήλθαν τα πράγματα είναι επιβαλλόμενη. Η προετοιμασία της Ανόρθωσης θα ολοκληρωθεί με αυριανή πρωινή προπόνηση. Να θυμίσουμε ότι εκτός θα είναι οι Βαλβέρδε, Σιέλης, Μαραγκός και Δημητρίου.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου