Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα στο ΔΗΚΟ: Ο Ν. Παπαδόπουλος επέλεξε προεκλογική συμπεριφορά που βασίζεται κυρίως στο ψέμα

Άλλο διάλογος ευθύνης και άλλο κοκορομαχία... αναφέρει με νόημα και αιχμές η ανακοίωνση του εκλογικού επιτελείου του Μ. Κάρογιαν

Σίγουρα τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος θα είχαν μια καλή ευκαιρία να αξιολογήσουν τις δύο υποψηφιότητες για την προεδρία του Κόμματος αν ο προεκλογικός πολιτικός λόγος και των δύο υποψηφίων βασιζόταν στις αρχές της πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσαν να διοργανωθούν συζητήσεις των δύο υποψηφίων σε κοινές συγκεντρώσεις καθώς και ανάλογες τηλεοπτικές συζητήσεις.Με τις έντονες δημοκρατικές πεποιθήσεις που τον διακρίνουν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος είναι πάντοτε έτοιμος για ένα διάλογο ευθύνης.

Δυστυχώς, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος επέλεξε μια προεκλογική συμπεριφορά που βασίζεται κυρίως στο ψέμα, σε ατεκμηρίωτες αιτιάσεις και εν πολλοίς σε ισχυρισμούς που στερούνται σοβαρότητας. Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί ένας δημοκρατικός διάλογος ευθύνης . Ούτε είναι δυνατόν με τέτοια συμπεριφορά να διεξαχθεί διάλογος που να διασφαλίζει και θα ενδυναμώνει την ενότητα και τη συνοχή του Δημοκρατικού Κόμματος.Μόνο αν ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος εγκαταλείψει την εκτός ορίων πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας συμπεριφορά του θα έχει νόημα ένας τέτοιος δημόσιος διάλογος. Ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος έχει ανάγκη να ακούσει ένα διάλογο ευθύνης. Τις κοκορομαχίες σίγουρα τις απεχθάνεται.




- See more at: http://www.tothemaonline.com/politiki/papadopoulos-karogian-kontra-diko-psema#sthash.W6e3Lvwu.dpuf

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου