Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ - «Εμείς δημιουργοί, εμείς πρωταγωνιστές!»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Αναλυτικά:

«Να ‘μαστε πάλι εδώ μάγκες. Πιο δυνατοί, πιο τρελαμένοι, πανέτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια!

Η επόμενη μέρα μας φέρνει αντιμέτωπους (...)

Η ομάδα έκανε την δικιά της προετοιμασία και μας έχει αποδείξει ότι αξίζει της εμπιστοσύνης μας. Από εκεί και πέρα αυτό που απομένει είναι εμείς να κάνουμε το δικό μας καθήκον. Ο καθένας το πόστο τους μάγκες, ο καθένας την δουλειά του. Αυτοί στο χόρτο κι εμείς στους δρόμους και στην κερκίδα.

Ξέρουμε πως πάει. Σήμερα ξεσηκώνουμε το ΛΙΜΑΝ1 απ’ άκρη σ’ άκρη. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε στέκι, σε κάθε γειτονιά ... να ηχεί περήφανα το ΘΡΥΛΙΚΟ το όνομα σου. Στους Συνδέσμους να μυρίζει καπνογόνο και τα αλάνια μες την ζάλη, τραγουδάνε το πιοτό ...

Σάββατο από νωρίς στο πόδι. Φούτερ, κουκούλα και το κασκόλ στο χέρι. Το αργότερο μέχρι τις 13:30 μαζευόμαστε όλοι στον Κεντρικό και ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη πορεία. Με το σύνθημα ξεκινάμε και ισοπεδώνουμε όποιον βρεθεί στο δρόμο μας!

Φανατικά και αθεράπευτα αρρωστημένοι, πωρωμένοι, κολλημένοι με τον ΘΡΥΛΟ μας. Κάθε μέρα, κάθε ώρα και την κάθε στιγμή. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μου, εσύ μας εμπνέεις, εσύ μας ανεβάζεις, εσύ μας απογειώνεις!

Εθισμένοι με την καύλα της ΘΥΡΑ ΕΝΑ. Ένταση, πάθος, μαγεία και η απόλυτη έκσταση. Με όπλο μας την φωνή. Με ασπίδα την αλύγιστη υπερηφάνεια μας.

Πάμε ξανά μάγκες. Εμείς δημιουργοί, εμείς πρωταγωνιστές! Παράσταση μόνο για ένα. Ξανά και ξανά και ξανά. Χωρίς κανένα έλεος ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Υ.Γ.1: Σε έχω και σε βίντεο ...

Υ.Γ.2: ΚΟΠρίτες πουλημένοι και Δικαστική, συνένοχοι στο έγκλημα και ηθικοί αυτουργοί. Θα πέσει πολύ γέλιο
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1».

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου