Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Kings Avenue Mall: Άνοιξε και κέρδισε τον θαυμασμό

Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, το Kings Avenue Mall κέρδισε το στοίχημα των εντυπώσεων με το καλημέρα.

Ανοίγοντας για πρώτη φορά τις πύλες του για το καταναλωτικό κοινό της Πάφου, το πρωί, το νέο εμπορικό απόκτημα της επαρχίας έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί γύρω από τη λειτουργία του και την αναβάθμιση του εμπορικού προιόντος της Πάφου, δικαιώνονται.

Ένα εντυπωσιακό κατασκευαστικά και στυλιστικά πολυκατάστημα, "αέρας" και "άρωμα" αντίστοιχων πολυχώρων ευρωπαικών πόλεων, δημιουργούν την προσδοκία ότι το Kings Avenue Mall θα μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό χώρο συναλλαγών.

Με brand names στον χώρο της εστίασης, της ένδυσης και της ψυχαγωγίας που για πρώτη φορά έρχονται στην Πάφο, αλλά και με πινελιές που δημιουργούν την αισθητική διαφορά ακόμη και για ένα απλό περίπατο εντός του, το νέο πολυκατάστημα στη συμβολή των λεωφόρων Τάφοι των Βασιλέων και Αποστόλου Παύλου, κέρδισε ήδη τον θαυμασμό των πολιτών που συρρέουν από το πρωί για να δουν από κοντά το μεγαλύτερο mall παγκυπρίως.

Εκατοντάδες παφίτες και ξένοι επισκέπτες ανέμεναν από νωρίς το πρωί στον εντυπωσιακό προαύλιο χώρο του mall να ανοίξουν οι πύλες και με το που έγινε αυτό, οι εσωτερικοί χώροι γέμισαν κόσμο.

Παρόντες στην πρεμιέρα του εμπορικού κέντρου, ήταν οι συνιδιοκτήτες, κ. Αριστοδήμου και Αθηαινίτης, ο Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο πολυκατάστημα και άλλοι παράγοντες της Πάφου.

Παρά την πολυκοσμία και την αυξημένη κίνηση που επικρατούσε στους χώρους γύρω από το Kings Avenue Mall, οι ανησυχίες για την κυκλοφοριακή επιβάρυνση στην περιοχή δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού η κυκλοφορία και η στάθμευση στους χώρους του πολυκαταστήματος διεξαγόταν άνετα.

Source: http://www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου