Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΛ - Ώρα για… ντέρμπι

Μετά τις ψυχολογικές «ντόπες» από πρόεδρο και οργανωμένους φιλάθλους, που επισκέφθηκαν κατά σειρά αποδυτήρια και βοηθητικό χθες Πέμπτη (21/11), οι παίκτες κλείνουν σήμερα τα… αυτιά τους και τον κύκλο της προετοιμασίας του ενόψει αυριανού (23/11 – 15:00) ντέρμπι στο Τσίρειο.

Άπαντες στην ομάδα έχουν πλέον καταλάβει την σημασία του αγώνα και φυσικά δεν εννοούμε μόνο από μεριάς βαθμολογίας. Η προετοιμασία κύλισε ομαλά, τουλάχιστον με βάση αυτά που βγαίνουν προς τα έξω και όλοι παρουσιάζονται έτοιμοι για το τοπικό ντέρμπι.

Μένει πλέον να δούμε ακριβώς με ποιο τρόπο θα παρατάξει την ομάδα του ο Ιβάιλο Πέτεφ και με ποια φόρμουλα θα «καταστρέψει» το παιχνίδι του αντιπάλου, ούτως ώστε να κάνει η δική του η ομάδα παιχνίδι.

Με βάση τις ενδείξεις, ο Φεγκρούζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αϊρόσα θα είναι στα δεξιά, ο Καρλίτος στα αριστερά ενώ οι Ντεντέ και Ουόν θα είναι τα δύο στόπερ. Μπροστά τους θα βρίσκεται εκτός απροόπτου οι Σακέτι και Νικολάου, με τον Μπεμπέ λίγο πιο μπροστά.

Ο Σα θα είναι στην κορυφή, με το ερώτημα να μένει στα φτερά, στο αριστερό συγκεκριμένα, αφού το δεξί θεωρείται «καπαρωμένο» απ’ τον Μοντέιρο. Ταρτζίνιο και Εντμάρ μοιράζουν τις πιθανότητες για να ξεκινήσουν στη συγκεκριμένη θέση.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου