Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ντροπή τους ! Υπάλληλοι του Δήμου άφησαν σκυλάκι στο αυτοκίνητο και πέθανε από ασφυξία

Το σκυλάκι που βλέπεται στη φωτογραφία ράτσας French Bulldog είχε χαθεί και το μάζεψαν από το δρόμο υπάλληλοι του Δήμου Στροβόλου. 

Το άφησαν όμως μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για δύο ώρες, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Για μία ακόμη φορά η εγκληματική αδιαφορία που επιδεικνύουν κάποιοι στην Κύπρο για την ευημερία των ζώων, κόστισε τη ζωή σε ένα μικρό σκυλάκι.

Εργαζόμενοι στο Δήμο, στα καθήκοντα των οποίων περιλαμβάνεται το μάζεμα των αδέσποτων ζώων από τους δρόμους, φαίνεται ότι κάνουν τη δουλειά τους μηχανικά και χωρίς καμία ευαισθησία, προς τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά τους προς το συγκεκριμένο σκυλάκι, το οποίο όπως πληροφορούμαστε χάθηκε και κυκλοφορούσε στο δρόμο.

Έκαναν πρώτα το «καθήκον τους» και το πήραν από το δρόμο, το έβαλαν στο αυτοκίνητο, προφανώς για να το μεταφέρουν στο χώρο φύλαξης του Δήμου για τα αδέσποτα, αλλά το άφησαν μόνο του στο όχημα για δύο ώρες και ενώ ο ήλιος έξω έκαιγε, χωρίς να ανοίξουν παράθυρα, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Τελικά οι ιδιοκτήτες του άτυχου τετράποδου εντοπίστηκαν και αναστατωμένοι μετέβησαν στο Δήμο Στροβόλου για να ζητήσουν εξηγήσεις.

Πηγή: http://tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου