Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια – Τούμπαρε το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός σώθηκε! (ΦΩΤΟ)

Εκτεταμένες πλημμύρες προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο Κολοράντο των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και εκατοντάδες να έχουν φύγει από τα σπίτια τους.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των ραγδαίων βροχοπτώσεων που σημειώνονται εδώ και τρεις μέρες στην αμερικανική πολιτεία Κολοράντο.



Στο Κολοράντο Σπρινγκς, η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως εντόπισε τις σορούς δύο προσώπων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που επί τρεις ημέρες συνεχίζονται αδιάκοπα.


Αγωγοί αποχέτευσης κι ένα καράβι δίπλα στο δρόμο!

Μία τρίτη σορός ανακαλύφθηκε στην μικρή κοινότητα Τζέιμσταουν, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων Γκαμπριέλ Μπέρκιχερ.
Διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν οδηγό από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό του.


Οι διασώστες πλησιάζουν το αυτοκίνητο


Εχουν ήδη βγάλει τον οδηγό και τον απομακρύνουν απο το αυτοκίνητο


Σοκαρισμένος ο δοηγός, βρίσκεται πια σε ασφαλές σημείο

«Επί τρεις ημέρες βρέχει», είπε η Μπέρκιχερ, προσθέτοντας πως η κατάσταση επιδεινώθηκε κατά τις τελευταίες ώρες της Τετάρτης και ότι η βροχόπτωση «δεν αναμένεται να σταματήσει» σύντομα.


Δρόμοι καταστράφηκαν

Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της Τζέιμσταουν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, δήλωσε η ίδια, τονίζοντας πως πολλές εκατοντάδες κάτοικοι είχαν προσέλθει οικειοθελώς στα καταφύγια που άνοιξαν στην κομητεία.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου