Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«The Market Fair»: Πρωτοποριακή ιδέα στις υπαίθριες αγορές

Μια άλλη ευκαιρία για εμπόρους και καταναλωτές
Δυναμικό άνοιγμα στον χώρο της υπαίθριας αγοράς κάνει το «The Market Fair» δίνοντας μια νέα προοπτική και μια διαφορετική προσέγγιση σε όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για το ελεύθερο εμπόριο.

Η νέα υπαίθρια αγορά καλύπτει μια μεγάλη έκταση στην οδό Γρίβα Διγενή, κοντά στα φώτα Ριαλά. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το «The Market Fair» είναι η νέα προσέγγιση στον τομέα της υπαίθριας αγοράς που ανεβάζει το παραδοσιακό παζαράκι σε ένα άλλο επίπεδο, δίνοντας ζωή στην επιχειρηματική και καλλιτεχνική ζωή της Λεμεσού που αυτή την περίοδο δοκιμάζεται λόγω οικονομικής κρίσης. Στοχεύει στο να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εμπόρους, σε μεγάλες και μικρές εταιρείες όπως και σε μεμονωμένα άτομα που δραστηριοποιούνται σε όλη την Κύπρο, να εκθέσουν, να προωθήσουν και να πωλήσουν μια ευρεία γκάμα αγαθών και υπηρεσιών σε ελκυστικές τιμές, χωρίς τον βραχνά του ψηλού ενοικίου και μάλιστα σε έναν ευχάριστο περιβάλλον, σε ένα άψογα οργανωμένο χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η ξεχωριστή αυτή υπαίθρια αγορά σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης, ικανοποιεί αναμφίβολα τις απαιτήσεις τόσο του επιχειρηματία που θα επιλέξει να στεγαστεί στον χώρο, όσο και του καταναλωτή που θα βρει άριστης ποιότητας προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Στον τεράστιο χώρο υπάρχουν μικρά και μεγαλύτερα περίπτερα χωρισμένα τμηματικά σε: Aνδρική και γυναικεία ένδυση - Κοσμήματα – Αντίκες – Καλές Τέχνες – Παιδικά & Βρεφικά – Σπίτι & Κήπος – Μπάνιο & Σώμα – Κατοικίδια – Προπαρασκευασμένα και προσυσευασμένα τρόφιμα – Κρασιά/ Μπύρες – Φρουταγορά & Λαχαναγορά και μια σειρά άλλων προϊόντων.

Στον χώρο της αγοράς λειτουργεί καφετέρια και παιδότοπος για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης ενώ θα διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα για την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Η αγορά διαθέτει επίσης ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης εντός της ανάπτυξης χωρητικότητας περίπου 60 αυτοκινήτων.

Υπάρχουν διαθέσιμα 85 περίπτερα. Λειτουργεί Σάββατο και Κυριακή από τις 8πμ μέχρι τις 6.30μ.μ.

Πηγή: http://www.foni-lemesos.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου