Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Γι' αλλού ξεκίνησε κι' αλλού το πάει...

Στις 25 του Γενάρη και στο ματς με την ΑΕΚ Κουκλιών, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής οι φίλοι της Ανόρθωσης είδαν επιτέλους τον Λεάντρο Μπεσέρα να παίζει μπάλα.

Οι πρώτε εντυπώσεις; Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Ο Αργεντίνος ήταν χάρμα ειδέσθαι μέσα στο γήπεδο. Έτρεχε ασταμάτητα, μοίραζε εξαιρετικές κάθετες πάσες, ήταν συνεχώς κίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Όλοι είπαμε ότι ήταν ο παίκτης που έλειπε από την Ανόρθωση αφού έδειξε ότι μπορεί να κουβαλήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι.

Ο Μπεσέρα όμως πολύ σύντομα κατάφερε να εξανεμίσει τις προσδοκίες των φίλων της ''Κυρίας''. Από το ντεμπούτο του δεν έχασε παιχνίδι αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πρώτη εμφάνιση. Δοκιμάστηκε και στο αριστερό φτερό σε κάποια φάση αλλά και πάλι καμία βοήθεια. Κάθε ματς είναι και χειρότερος με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία με το Νίκο Κωστένογλου στον τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν αποκλείεται λοιπόν να μείνει στον πάγκο στο βαρωσιώτικο ντέρμπι αφού ο Γκριγκαλασβίλι αν μη τι άλλο δείχνει περισσότερο πάθος στο παιχνίδι του και φάνηκε ότι μπορεί να δώσει περισσότερες λύσεις.

Έχει μεγάλη ανάγκη η Ανόρθωση από ένα κεφάτο επιτελικό μέσο αφού δύσκολα φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία το τελευταίο διάστημα. Τα 2 γκολ σε 4 ματς δεν είναι καθόλου κολακευτικά για την ομάδα της Αμμοχώστου που έχασε και την πρωτιά που κρατούσε για μεγάλο διάστημα όσον αφορά την πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου