Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Δείτε τα βίντεοκλιπ των υποψήφιων τραγουδιών για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Πριν λίγη ώρα ακούσαμε και είδαμε για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού της Eurovision μέσα από την εκπομπή “Επικαιρότητα” της Δημόσιας Τηλεόρασης!

Δείτε τα!

Κώστας Μαρτάκης

Τίτλος: Κανένας δεν μας σταματά

Μουσική-στίχοι: Ηλίας Κόζας

Platinum records





Κρυσταλλία

Τϊτλος: Πεταλούδα στην Αθήνα

Μουσική: Νίκος Αντύπας

Στίχοι: Άρης Δαβαράκης

Platinum records



Mark Angelo Feat. Josephine

Τίτλος : Dancing night

Μουσική-στίχοι: Mark F. Angelo, Thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris

Panic records



Freaky Fortune Feat. Riskykidd

Tίτλος: Rise up

Mουσική: Freaky Fortune

Στίχοι: Freaky Fortune- Riskykidd

Panic records



Ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall, και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση. Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision στο Brighton της Μεγάλης Βρετανίας. Το Eurosong – a MAD Show 2014 υπόσχεται και φέτος πολλές εκπλήξεις επί σκηνής με “Special 40 Years Celebrating Acts” πέρα από τις live εμφανίσεις των υποψηφίων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Τον εορτασμό των 40 χρόνων της ελληνικής συμμετοχής θα πλαισιώσουν τα ντουέτα των Ελπίδας & Tamta,Σοφίας Βόσσου & Demy, Καίτης Γαρμπή & Vegas, Καλομοίρας & Claydee αλλά και του Πασχάλη, τηςΜπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES. Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας.

Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Source : http://inandout.com.cy/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου