Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΔΩΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ - «Όλοι μαζί για την Ομόνοια»

Έπιασε δουλειά ο Δώρος Σεραφείμ και οι συνεργάτες του. Το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν και να οδηγήσουν την ομάδα στο …ξέφωτο.

Τα κριτήρια Μαρτίου και η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή (σύμφωνα με πληροφορίες μας το θέμα αυτό θα συζητηθεί εκτενώς στην επόμενη συνεδρία του ΔΣ) είναι οι προτεραιότητες μας αυτήν τη στιγμή», δηλώνει στη www.24sports.com.cy ο Δώρος Σεραφείμ, που συνεχίζει: «Οργανωθήκαμε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να λειτουργήσουμε ως δυνατή ομάδα και να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας. Η συνέλευση μάς έδωσε το πρόσταγμα, ενώ θα έχουμε τη στήριξη κι άλλων ανθρώπων. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια με διάφορους τρόπους, αλλά περιμένουμε και τον κόσμο να συνδράμει. Πέρα από αυτά υπάρχει και η ρήση …«μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει». Δηλαδή η ζωή συνεχίζεται. Η Ομόνοια είναι εδώ και συνεχίζει να δίνει τη μάχη. Καλώ τον κόσμο μας να είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα για να φθάσει στους στόχους της. Τους θέλουμε όλους κοντά στην προσπάθεια που γίνεται».

Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Εθνικό, χωρίς τους διεθνείς. Σήμερα έξι ποδοσφαιριστές έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. O λόγος για τους Εφραίμ, Κυριάκου Εθνική Ανδρών), Φιλιώτη (Ελπίδων), Λεάντρο(Ουγγαρία), Σκέμπρι (Μάλτα) και Πλατινί (Πράσινο Ακρωτήρι).

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου