Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Σημαντική συνάντηση Αναστασιάδη-Μέρκελ στο Δουβλίνο

Πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος Αναστασιάδης με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της συνόδου των Αρχηγών Κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Δουβλίνο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του ΡΙΚ, στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου της Δημοκρατίας με τη Γερμανίδα Καγκελάριο θα είναι το Κυπριακό και η οικονομία. Θα συζητήσουν επίσης την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στην αυριανή έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης με θέμα την κατάσταση στην Ουκρανία.

Αύριο το απόγευμα θα αναχωρήσει για το Δουβλίνο, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Κατά τις εργασίες του Συμβουλίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί σε παρέμβαση.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στις Βρυξέλλες και στο Δουβλίνο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Source : http://www.ikypros.com/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου