Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Αστυνομία εντατικοποιεί τους ελέγχους για τις ζώνες ασφαλείας

Εκστρατεία ξεκίνησε από την Καθαρά Δευτέρα η Αστυνομία για χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγούς και συνεπιβάτες και για χρήση παιδικών καθισμάτων στα οχήματα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εκστρατεία διεξάγεται στο πλαίσιο των προσπαθειών για πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και ιδιαίτερα των σοβαρών και θανατηφόρων. Η εκστρατεία είναι παγκύπρια και θα διαρκέσει έως τις 16 Μαρτίου.

Από τις 10-16 Μαρτίου η εκστρατεία θα διεξάγεται και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL.

Σκοπός της εκστρατείας είναι να επιτευχθεί μέσω της Αστυνόμευσης, η ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών μηχανοκινήτων οχημάτων, έτσι ώστε να αυξηθεί από πλευράς τους το ποσοστό χρήσης ζώνης ασφαλείας, με απώτερο στόχο την πρόληψη/μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών, σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί εξίσου στη χρήση ζώνης ασφαλείας και στα πίσω καθίσματα, όπου το ποσοστό χρήσης είναι κατά πολύ πιο χαμηλό σε σχέση με τη χρήση στα μπροστινά καθίσματα, καθώς και στη χρήση παιδικών καθισμάτων.

Source : http://inandout.com.cy/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου