Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Έκανε κίνηση ματ από τον πάγκο

Παίζοντας ποδόσφαιρο ψηλού επιπέδου στο 2ο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε την 5η του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε μετά από αρκετό καιρό στη 2η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς. 

Αυτή ήταν η 2η φετινή νίκη-ανατροπή της ομάδας της Λευκωσίας στο πρωτάθλημα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πάρει φόρα και τίποτα δεν δείχνει ικανό να τους σταματήσει στο δρόμο για το back to back.

Κίνηση ματ έκανε ο Γιώργος Δώνης με την έναρξη του 2ου ημιχρόνιο βάζοντας στον αγώνα τους Σαντίν καιΣέρινταν. Δεν βγήκε το πλάνο του Ελλαδίτη στο 1ο ημίχρονο με το Μαντούκα αγωνιζόμενο στην κορυφή και τοΜπενασούρ δεξιά. Το αποτέλεσμα ήταν ο Ντε Βινσέντι να χαραμιστεί στο 1ο 45λεπτο και να περάσει απαρατήρητος. Ο Δώνης δεν δίστασε να κάνει νωρίς τις αλλαγές και του βγήκε 100%. Ο ΑΠΟΕΛ μεταμορφώθηκε στο 2ο ημίχρονο και ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος επιθετικά. Η ομάδα της Λευκωσίας επιτιθόταν κατά κύματα στην επανάληψη και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Οι αλλαγές έπαιξαν το σημαντικό ρόλο σε αυτό, ειδικά η αλλαγή του Σέρινταν. Ο Ιρλανδός είναι αναγεννημένος και βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Κατάντησε γραφικό να λέμε συνέχεια για το Στάθη Αλωνεύτη όμως δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Ο Κύπριος διεθνής έκανε αμέτρητες κούρσες από την αριστερή πλευρά και ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αμυντικούς τουΑπόλλωνα. Ακόμη και στο 1ο ημίχρονο όταν ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιζε καλά ο Αλωνεύτης αποτελούσε τη μοναδική πηγή κινδύνου για την άμυνα του Απόλλωνα.

Άξιος συμπαραστάτης του Αλωνεύτη ήταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος μπορεί να μην έφτασε σε ψηλά στάνταρ απόδοσης όμως πέτυχε 2 γκολ. Ο Αργεντίνος είναι ευφυέστατος ποδοσφαιρικά και αυτό το έδειξε στο 2ο γκολ αφού χωρίς καμία χρονοτριβή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την κλειστή γωνιά του Βάλε κάνοντας το να φαίνεται πολύ εύκολο. Θα συμφωνήσουμε με το Γιώργο Δώνη ότι ο Ντε Βινσέντι μπορεί να προσφέρει ακόμη πιο πολλά πράγματα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός για τα δικά του στάνταρ είναι πολύ πίσω και περιμένουμε στη συνέχεια να τον δούμε να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες.

Πολύ καλή παρουσία ειδικά στο 2ο ημίχρονο είχε και ο Μάριος Αντωνιάδης. Ο Κύπριος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα και βοήθησε πάρα πολύ κυρίως στην αναχαίτιση των αντιπάλων.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια 3 φορές την Αλκή μέσα σε 7 μέρες, 2 για το κύπελλο και μια ενδιάμεσα για το πρωτάθλημα. Την ερχόμενη Τετάρτη ομάδα της Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει την «Αθάνατη» στο ΓΣΖ για τον 1ο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να καθαρίσει από το 1ο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση.


Source : www.24sportsl.com.cy


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου