Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Dansing for you: Οι 80 χιλιάδες ευρώ και η ανακοίνωση ότι έρχεται το «Dansing for you 4»

Dansing for you: Οι 80 χιλιάδες ευρώ και η ανακοίνωση ότι έρχεται το «Dansing for you 4»Το "Dansing for you Special" έριξε αυλαία με ένα επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις. Παρουσιάστρια η Χριστιάνα Αριστοτέλους με μια δημιουργία της Στάλως Ηλία.
Το πρόγραμμα άρχισε με ένα αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου, το αηδόνι της ελληνικής μουσικής σκηνής που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή.!

Στο show δεν ήταν οι κριτές, όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη βδομάδα.

Η Ιωάννα Πολυνείκη παρά το ατύχημα που είχε και φορούσε κολάρο για μέρες, πείσμωσε και βγήκε στην σκηνή μαζί με την νικήτρια του "Dansing for you 3″, Εύα Παπαγεωργοπούλου και τον οι οποίοι παρουσίασαν μια υπέροχη χορογραφία!

Όλοι οι συμμετέχοντες πάνω στη σκηνή απόλαυσαν την ερμηνεία του Ηρόδοτου και της Σαλίνας στο τραγούδι που τους χάρισε την πρωτιά και το χορευτικό της Εύας και του John.

Στη σκηνή ανέβηκαν οι ηθοποιοί Χριστιάνα Αρτεμίου, Άννα Μονογιού και Αχιλλέας Γραμματικόπουλος τραγούδησαν και ανέβασαν το κέφι!

Ξεχωριστή ήταν και η εμφάνιση ενός εκ των κριτών, Τζέικ Αθανασιάδη, ο οποίος παρουσίασε κάτι μοναδικό, που ετοίμαζε εδώ και καιρό για τους τηλεθεατές του MEGA.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος μαζί με την Έλενα μας ταξίδεψαν για ακόμα μια φορά με το τραγούδι τους.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Άντρεα Νικολάου σε ένα military ξεσηκωτικό χορευτικό τα έδωσαν όλα.



Ο Ανδρέας Καβάζης και η Αννίτα πλαισιωμένοι από τον Χρίστο Σιακαλλή ερμήνευσαν με νοσταλγία το τραγούδι "Δεν λες κουβέντα".

Η Μάρα Κωνσταντίνου ερμήνευσε ακαπέλλα και μόνη το τραγούδι της μιας και ο Άγγελος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Κωνσταντίνος Χάμπαλης και Έλενα Παναγή στο τραγούδι της Άννας Βίσση "Δώδεκα" .

Στέλλα Στυλιανού και Κύπρος Χαριλάου μετά από καιρό ξανά μαζί!

Οι νικητές στην κατηγορία του τραγουδιού, Ηρόδοτος και η Σαλίνα, ερμήνευσαν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι σε στίχους της Εύης Δρούτσα!



Η Έλενα Κλάρκ και η Βαρβάρα μονομάχησαν στο χορευτικό για τα μάτια του Τάσου Ευαγγέλου ο οποίος τα έδωσε όλα.



Στο «DANSING FOR YOU 3-Special» δόθηκε η επιταγή με το μεγάλο χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών. Το ποσό είναι: 80 χιλιάδες ευρώ.

Όλα δηλαδή τα χρήματα που έδωσε το τηλεοπτικό κοινό στηρίζοντας τα αγαπημένα του ζευγάρια και κατ' επέκταση τον φιλανθρωπικό σκοπό του σόου, μαζί με τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν στο "Dansing for you 4″. Όπως είναι ήδη γνωστό το ποσό που έχει συγκεντρωθεί δόθηκε στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Πηγές: socialista.com.cy & tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου