Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ελληνίδα μοντέλο και τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί σε ταινία ΠΟΡΝΟ! – Βίντεο

Ποια είναι η "νέα Τζούλια";

Το γνωστό μοντέλο Μαρία Αλεξάνδρου - Λιαγουροπούλου πρωταγωνιστεί στην καινούρια ερωτική ταινία της Sirina.

H εντυπωσιακή Μαρία, που μας συστήθηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο ως η "νέα Τζούλια", πειραματίζεται για πρώτη φορά με τρεις άνδρες μαζί στο κρεβάτι, σε ένα σενάριο που αναδεικνύει την "καυτή" πλευρά της showbiz.

Η σέξι Ελληνίδα είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τα Μέσα, όταν αντάλλαξε δημόσια παθιασμένα φιλιά με τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας μιλώντας στην τηλεόραση του Star για την εγκυμοσύνη της με τον άσο της Βαλένθια, Αντίλ Ραμί.

Πριν λίγο καιρό η ...πολυτάλαντη Μαρία, που ασχολείται και με το τραγούδι, παρουσίασε τη νέα της δισκογραφική δουλειά σε club της Θεσσαλονίκης.

Πάρτε μια γεύση...
<

<

Δείτε και πλάνα από το γύρισμα του βίντεο κλιπ μαζί με τη "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2013", Μικαέλα Φωτιάδη.

Όπως σας υπενθυμίσαμε νωρίτερα, η νέα μούσα του Δημήτρη Σειρηνάκη, είχε αναστατώσει το περασμένο καλοκαίρι τη Μύκονο με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.Απολαύστε την

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


 Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου