Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δεν έχει ούτε για τσιγάρα ο εκτελεστής της Αγίας Νάπας


Δεν έχει ούτε για τσιγάρα ο εκτελεστής της Αγίας Νάπας Την απόλυτη εξαθλίωση ζει στις φυλακές της Κύπρου ο ένας από τους συλληφθέντες για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα το 2012. Ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος συνειδητοποιεί πλέον ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή χωρίς τη στήριξη κανενός. Πλέον έχασε και τη στήριξη του μοναδικού προσώπου που στεκόταν στο πλάι του.

Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Μαμαλικόπουλος άκουσε την ποινή του από το δικαστήριο. Ισόβια, μια φορά για κάθε ζωή που αφαίρεσε. Λίγο μετά άκουσε από τα χείλη της 24χρονης φίλης του μια δεύτερη καταδίκη. Του ανακοίνωσε τον χωρισμό τους και την καταδίκη του σε ισόβια απομόνωση .

Ουσιαστικό ο 25χρονος δράστης πλέον δεν έχει κανέναν στο πλευρό του. Είναι χαρακτηριστικές οι πληροφορίες του newsit που λένε ότι πλέον αναγκάζεται να ζητιανεύει ακόμη και τα τσιγάρα ή την κάρτα για το τηλέφωνο για να έχει μια μικρή έστω επαφή με τον έξω κόσμο.

Η 24χρονη ουσιαστικά του είπε ότι εκείνη είναι νέα, δεν μπορεί να τον περιμένει, ούτε και να πηγαινοέρχεται από την Ελλάδα στην Κύπρο για να τον βλέπει... Κάπου εκεί, λένε οι πληροφορίες, ο καταδικασμένος σε πέντε φορές ισόβια, ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του...

Πηγή: newsit.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου