Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΡΑΙΣ - Στις 35 και συνεχίζει

Μοιάζει απίστευτο αλλά ο Νούνο Μοράις έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα κοντέρ φέτος αφού έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ μέχρι σήμερα, φτάνοντας αισίως τις 35 σερί συμμετοχές στη σεζόν 2013-14!

Από την πρεμιέρα με την Μάριμπορ στο ΓΣΠ μέχρι τον αγώνα με τον Απόλλωνα χθες(9/2) ο Πορτογάλος αγωνίστηκε σε όλα τα ματς που έδωσε η ομάδα και συγκεκριμένα 21 στο πρωτάθλημα, 10 στην Ευρώπη, τρία στο κύπελλο και το σούπερ καπ. Μάλιστα με εξαίρεση τον αγώνα στην Ορόκλινη με το Διγενή σε όλα τα υπόλοιπα βρισκόταν στο αρχικό σχήμα των Πάολο Σέρτζιο και Γιώργου Δώνη.

Με αυτά τα επιτεύγματα και με 17 τουλάχιστον αγώνες να απομένουν, μοιάζει σίγουρο πως θα κάνει ρεκόρ συμμετοχών σε μια χρονιά αφού αυτό είναι 48 από την περίοδο 2011-12 όπου τότε είχε αγωνιστεί και στα 16 παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στην πορεία για τους «8» του τσάμπιονς λιγκ.

Του απομένουν άλλες 14 για να το σπάσει και με 15 θα φτάσει τα 50 ματς σε μια χρονιά, νούμερο ασύλληπτο για ποδοσφαιριστή στο δικό μας πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά στα γκολ, μετρά τρία , με Άρη και Ομόνοια στο πρωτάθλημα και με την Μπορντό στην Ευρώπη, με το ατομικό του ρεκόρ σε μια χρονιά να είναι τα τέσσερα τις περιόδου 2011-12 και 2012-13.

Πιθανόν να δούμε και εδώ ένα ρεκόρ μέχρι να τελειώσει η σεζόν, με τον Μοράις κόντρα στον Απόλλωνα να συμπληρώνει 180 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος στα εφτά χρόνια που φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και 266σε όλες τις διοργανώσεις.

Με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με την ομάδα, θα πιάσει τα 200 ματς πρωταθλήματος και τις 300συμμετοχές συνολικά, αριθμοί επίσης απίστευτοι για ξένο ποδοσφαιριστή σε Κυπριακό σύλλογο στην εποχή Μποσμάν. 

Source : www.24sports.com.cy


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου