Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ: Αστυνομικός πυροβόλησε 16 φορές έναν 64χρονο στις ΗΠΑ

Ένας αστυνομικός είχε σκοτώσει έναν 64χρονο άντρα στο Ohio, ο οποίος έβγαλε ένα αεροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Το βίντεο με το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μαζί με την απόφαση του εισαγγελέα, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο αστυνομικός δικαιολογημένα χρησιμοποίησε το όπλο του εναντίον του 64χρονου τον Μάιο.

Έτσι, ο αστυνομικός του Πανεπιστημίου του Akron κρίθηκε αθώος που «άδειασε» το όπλο του πάνω στον οδηγό του οχήματος και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου ακούγεται ο 64χρονος να δίνει στοιχεία (τα οποία αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδή) στον αστυνομικό. Μάλιστα, έφερε και ένα όπλο με αποτέλεσμα ο Burnette να δηλώσει ότι δεν είχε άλλη επιλογή από τον να πυροβολήσει.

Η κόρη του θανόντα, Michelle Harbaugh είχε πει το περασμένο Μάιο στο NewsChannel5 ότι ο πατέρας της είχε στην κατοχή το αεροβόλο όπλο για να προστατεύεται.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει και το Liveleak, ο νόμος στο Οhio επιτρέπει στους αστυνομικούς να πυροβολήσουν αν θεωρήσει ότι απειλείται η ζωή του.

Source : http://www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου