Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΚΟ: Σύντομα συνέρχονται τα συλλογικά όργανα για το ανακοινωθέν

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ Μαρίνος Μουσιούττας σε δηλώσεις στο Τρίτο ανέφερε ότι η επόμενη μέρα βρίσκει το κόμμα δυνατό και διαβεβαίωσε ότι όλα τα στελέχη θα εργασθούν συλλογικά για αντιμετώπιση των καυτών προβλημάτων του τόπου.

Σε ερώτηση για το αν το κόμμα θα αποχωρήσει από την Κυβέρνηση, λόγω των διαφωνιών με το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος, ο κύριος Μουσιούττας είπε πως τα συλλογικά όργανα του ΔΗΚΟ θα συνέλθουν σύντομα για να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του κόμματος.

Θα γίνει, είπε, ανάλυση του κοινού ανακοινωθέντος, θα ανταλλαγούν απόψεις και θα ληφθεί η καλύτερη υπό τις περιστάσεις απόφαση, με γνώμονα το καλό του τόπου.

Τρυφωνίδης: Δεν είναι αυτοσκοπός η παραμονή στην Κυβέρνηση
Το ΔΗΚΟ πρέπει να δώσει το πολιτικό του στίγμα με τις θέσεις και απόψεις του στα πλαίσια της κυβένρησης και του συμφωνημένου προγράμματος που έχει επιτευχθεί, εκτιμά ο Αλέκος Τρυφωνίδης, ο οποίος επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας.

Μιλώντας στο Τρίτο ο κύριος Τρυφωνίδης είπε ότι αν στην πορεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση θα έχουν θέσεις και απόψεις που θα απέχουν πολύ από τις θέσεις του ΔΗΚΟ, τότε να συζητηθεί και θέμα αποχώρησης από το κυβερνητικό σχήμα.

Δεν είναι αυτοσκοπός η παραμονή στην Κυβέρνηση, τόνισε, αλλά πρέπει να συνεκτιμηθούν όλες οι παράμετροι, τα δεδομένα και οι διεθνείς συνθήκες.

Στόχος, πρόσθεσε, πρέπει να είναι η προοπτική μιας δίκαιης και σωστής λύσης του κυπριακού.

Κυριακίδου: Προβληματισμός για παραμονή ή όχι στην Κυβέρνηση
Η βουλευτής του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου δήλωσε ότι οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει ληφθούν νηφάλια και μακριά από διαχαστικές διακηρύξεις.

Πρέπει, είπε να προβληματιστούμε, κατά πόσον το κόμμα θα παραμείνει ή θα φύγει από την Κυβέρνηση και αν αποφασισθεί αποχώρηση θα πρέπει να δοθούν εναλλακτικές προτάσεις.

Επεσήμανε επίσης ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η οικονομική κατάσταση, προσθέτοντας ότι η κρίση σε συνδυασμό με την πολιτική αστάθεια θα είναι καταστροφικές για την οικονομία.

Η κυρία Κυριακίδου ανέφερε ότι δική της θέση είναι η στήριξη της προσπάθειας του Προέδρου Αναστασιάδη για λύση που θα επανενώνει τον τόπο και οι κάτοικοι της Κύπρου να μπορούν να συμβιώσουν ειρηνικά.


Source : www.kathiumerini.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου