Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΚΑΤΙ... ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ

Όχημα που αποτελούσε κινητό συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων της LTV στον Ιππόδρομο, πυρπόλησαν άγνωστοι προκαλώντας σοβαρές ζημιές, αυξάνοντας παράλληλα τον λογαριασμό με τους εμπρησμούς που άνοιξαν τις τελευταίες ημέρες.

Είναι η τέταρτη σερί εγκληματική ενέργεια που σχετίζεται με τον Ιππόδρομο, με την Αστυνομία, εκτός από το γεγονός ότι ανησυχεί, να προσπαθεί να βρει τα αίτια και τα αιτιατά που κρύβονται πίσω.

 Οι δράστες έβαλαν φωτιά στο όχημα 10 λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα χθες, την ώρα που αυτό ήταν σταθμευμένο στον περιφραγμένο χώρο μετά την είσοδο της Λέσχης Ιπποδρομιών στον Άγιο Δομέτιο. Στη σκηνή έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες που κατέσβησαν τις φλόγες, όμως το συνεργείο αναμετάδοσης υπέστη ζημιές, η αξία των οποίων ξεπερνά τις €60.000 περίπου. 

 Τα αίτια της πυρκαγιάς αποδίδονται σε εμπρησμό, αφού εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης και δεν αποκλείεται να συνδέονται με σειρά εμπρησμών που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν τρεις εμπρησμοί οχημάτων που ανήκουν σε πρόσωπα που σχετίζονται με τον Ιππόδρομο, ήτοι ενός αναβάτη, ενός αφέτη και μιας γυναίκας που διαθέτει άλογα. Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις τόσο εντός όσο και εκτός του Ιπποδρόμου.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου