Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σκόνη και θρύψαλα έκαναν τη σκηνή του Dansing Ηρόδοτος και Σαλίνα (Βίντεο)

Σκόνη και θρύψαλα έκαναν τη σκηνή του Dansing Ηρόδοτος και Σαλίνα (Βίντεο)Mε ένα παλιό αγαπημένο τραγούδι του Στέφανου Κορκολή, ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, για μία ακόμη φορά έκαναν τους πάντες να χειροκροτούν παρατεταμένα, δίνοντας μία παραστατική ερμηνεία.

«Σκόνη και Θρύψαλα» ερμήνευσαν ο Ηρόδοτος και η Σαλίνα, ένα τραγούδι που έγραψε μάλιστα η κριτής του Dansing Εύη Δρούτσα.

Θέλοντας να δώσουν μία παραστατική ερμηνεία, γέμισαν με κιβώτια τη σκηνή του show, στα οποία έγραψαν τα ονόματα και τα προσωπικά τους αντικείμενα, για να τα στυβόσουν αρχικά το ένα πάνω στο άλλο και να τα σκορπίσουν στο τέλος.

Ο Νίκος Μουρατίδης, σχολιάζοντας την παρουσία του ζευγαριού, υπέδειξε ότι αυτό που συμβαίνει με τον Ηρόδοτο και τη Σαλίνα, δεν το νιώθουν μόνο οι κριτές, αλλά και ο κόσμος που τους παρακολουθεί.

Για μία ακόμη φορά, οι κριτές βαθμολόγησαν με τρία δεκάρια το ζευγάρι, το οποίο συνεχίζει από το πρώτο live, να αποσπά 30 βαθμούς σε κάθε ερμηνεία του.


Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου