Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Όταν οι στόχοι γίνονται έργα!

Οι εκδηλώσεις Πληροφόρησης της Γενικής

Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης

σε Λεμεσό και Λάρνακα



Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης σε Λεμεσό και Λάρνακα, στις 21 Δεκεμβρίου 2013 και στις 4 Ιανουαρίου 2014 αντίστοιχα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, που είχαν στόχο να ψυχαγωγήσουν, αλλά και να ενημερώσουν το κοινό για σημαντικά έργα που υλοποιούνται στην Κύπρο με τη συνεισφορά των Διαρθρωτικών Ταμείων, του Ταμείου Συνοχής και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλιείας.

Στη Λεμεσό, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κάστρου και περιλάμβανε παιχνίδι ερωτήσεων, ζωντανή μουσική από μουσικό σχήμα, αλλά και ένα πρωτότυπο photo booth όπου το κοινό μπορούσε να βγάλει τις δικές του χιουμοριστικές αναμνηστικές φωτογραφίες. Παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην Πλατεία Ευρώπης, στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, που περιλάμβανε εκτός των άλλων και live link από μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ το κοινό αποχωρούσε με αναμνηστικά δωράκια.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, το κοινό καλείτο να παίξει στο μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιείτο στη σελίδα των Διαθρωτικών Ταμείων στο facebook και να κερδίσει ένα από τα τρία ολοκαίνουργια iPad mini Retina Display! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα των Διαρθρωτικών Ταμείων στο facebook ή την ιστοσελίδα www.structuralfunds.org.cy.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

- Source : http://www.sigmalive.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου