Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ο Κακά ξανάρχεται

Ένας παλιός γνώριμος του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον Αρχάγγελο, μετά από 1,5 χρόνο.

 Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Κακά, που ήταν μέλος της ομάδας που έκανε την εκπληκτική πορεία στο Champions League τη σεζόν 2011-12.

Ο 32χρονος σήμερα Claudiano Bezerra da Silva, όπως είναι το πλήρες όνομα του, έχει έρθει σε συμφωνία με τους «γαλαζοκίτρινους», σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και τη θετική αξιολόγηση του από την τεχνική ηγεσία. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να μείνει ελεύθερος απ' την ομάδα του.

Ο Κακά τον τελευταίο χρόνο βγάζει το ψωμί του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (14 συμμετοχές), η οποία υποβιβάστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η αποχώρηση του απ’ το ΑΠΟΕΛ, στο οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός απ’ τη Χέρτα Βερολίνου, προέκυψε θυμίζουμε λόγω του ότι οι Γερμανοί αξίωναν ένα ποσό για την μετακίνηση του. Τελικά αποχώρησε και απ’ τον σύλλογο της πρωτεύουσας της Γερμανίας, για να αποκτηθεί απ’ τη Βιντεοτόν (Ουγγαρία). Εκεί έμεινε για 6 μήνες (10 συμμετοχές), προτού παραχωρηθεί ως δανεικός στη Λα Κορούνια. Η Ισπανική ομάδα τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2013.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου