Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πρόταση στη Στέλλα Στυλιανού να την πάρει μαζί του στην Αθήνα έκανε ο Μουρατίδης


Εντυπωσιασμένος από την αποψινή εμφάνιση της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας Στέλλας Στυλιανού, δήλωσε ο κριτής Νίκος Μουρατίδης, όχι μόνο από τη φωνή, αλλά και την ομορφιά της. Μάλιστα, ζήτησε από τη Στέλλα να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

Πέραν από ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτής, ο Νίκος Μουρατίδης, ήταν ο μάνατζερ για πολλούς γνωστούς Ελλαδίτες καλλιτέχνες και σίγουρα δεν είναι λίγο, όταν ζητά από μία διαγωνιζόμενη να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

Με μία δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Gregory Morfi, η Στέλλα Στυλιανού γέμισε τη σκηνή με την εντυπωσιακή παρουσία της, θυμίζοντας μούσα του Αλμαδοβάρ.

Ερμηνεύοντας με την Μικαέλα Χατζηεφραίμ, το τραγούδι «Κόντρα» της Άννας Βίσση, η Στέλλα κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά περισσότερο το ενδιαφέρον του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος αφού υποκλίθηκε ενώπιον της διαγωνιζόμενης, σχολίασε πρώτα το φόρεμα της, λέγοντας της πως είναι εξαιρετικά ντυμένη.

Η Στέλλα, ευχαρίστησε τον γνωστό σχεδιαστή Gregory Morfi, για το φόρεμα, με τον Νίκο Μουρατίδη να συμπληρώνει «Θεός ο Gregory Morfi» και συνέχισε λέγοντας «Εκτός από εξαιρετικά ντυμένη, εκτός από καλλονή, ήσουνα τόσο καλή τραγουδιστικά» και αφού προέβλεψε ότι θα είναι στον τελικό, της υποσχέθηκε ότι θα την πάρει μαζί του στην Αθήνα.

Η Στέλλα όταν ρωτήθηκε στο green room, για την πρόταση του Νίκου Μουρατίδη, αν θα πάνε δηλαδή μαζί Αθήνα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει στροφή στην καριέρα της.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου