Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κώστας Μαρτάκης: Μόνο κάτι απογεύματα - Το νέο single!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ξανά στ' αυτιά μας, μέσα από το νέο του τραγούδι, "Μόνο κάτι απογεύματα", σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Άκη Πέτρου.

Το "Μόνο Κάτι Απογεύματα" εμπεριέχεται στο νέο δίσκο του Κώστα Μαρτάκη "Αν Κάπου Κάποτε" που κυκλοφορεί από την Platinum Records.

Στην πιο ώριμη και δημιουργική περίοδο της καριέρας του, ο Κώστας Μαρτάκης κυκλοφορεί την 4η ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με μεγάλες συνεργασίες: Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Claydee, Alex Leon, Mark Angelo, DJ KAS, Μάριος Ψιμόπουλος, Ελένη Γιαννατσούλια και μεγάλες επιτυχίες όπως "Mamacita Buena", "Τα Καλοκαιρινά Τα Σ'αγαπώ", "Αν Κάπου Κάποτε", "Paradise", "Μαθηματικά", καθώς και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια!   Ας ζήσουμε τώρα, "Μόνο κάτι απογεύματα του Μάη", αφού κι η άνοιξη μας κτυπάει την πόρτα!   Καλή ακρόαση!


Πηγή: www.music.net.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου