Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Παγιδεύτηκαν σε ασανσέρ λόγω των διακοπών ρεύματος της ΑΗΚ

Παγιδεύτηκαν σε ασανσέρ  λόγω των διακοπών ρεύματος της ΑΗΚΟι διακοπές ρεύματος από το πρωί, προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους πολίτες, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα παγιδεύτηκαν σε ανελκυστήρες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκε συνολικά σε 10 κλήσεις Παγκύπρια για βοήθεια, που αφορούσαν την παγίδευση πολιτών σε ανελκυστήρες, μετά τις συνεχείς διακοπές ρεύματος, απόρροια της στάσης διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΑΗΚ, για την έγκριση του νομοσχεδίου που αφορά της ιδιωτικοποιήσεις, από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Στο μεταξύ, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε από βραχυκύκλωμα το πρωί σε, υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας της ΑΗΚ.

Πριν από λίγο, οι Συντεχνίες της Αρχής Ηλεκτρισμού, ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού και αύξησαν την ικανότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της δωδεκάωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει.

Πηγή: www.tothemaonline.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου