Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δάσκαλε που δίδασκες: Βουλευτές καπνίζουν μέσα στη Βουλή αγνοώντας εγκύκλιο και νομοθεσία που ψήφισαν

Σύμφωνα με καταγγελίες, Βουλευτές συγκεκριμένου μεγάλου κόμματος, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, σχετική εγκύκλιο του Προέδρου της Βουλής, αλλά και την ίδια τη νομοθεσία που οι ίδιοι ως νομοθέτες ενέκριναν και συνεχίζουν να καπνίζουν σε εσωτερικούς χώρους της Βουλής.

Αρχικά ο Πρόεδρος της Βουλής, αναγκάστηκε αφού δεν συμμορφώθηκαν με τις προφορικές παρατηρήσεις, να κυκλοφορήσει εγκύκλιο μεταξύ των μελών της Βουλής, απαγορεύοντας ρητά το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους.

Μάλιστα ξένος διπλωμάτης, είχε κάνει παρατήρηση σε Βουλευτή, ότι αίθουσα στην οποία συνεδριάζουν επιτροπές μύριζε καπνούς.

Παρά τις προτροπές όμως κάποιοι Βουλευτές, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει σε μεγάλο κόμμα, αγνοούν επιδεικτικά τη νομοθεσία και βγαίνουν στα σκαλιά της Βουλής για να καπνίσουν.

Το φαινόμενο έχει εκνευρίσει μεγάλη μερίδα μελών και εργαζομένων της Κυπριακής Βουλής, οι οποίοι έχουν προβεί σε επανειλημμένες παρατηρήσεις προς τους παρανομούντες, χωρίς όμως να υπάρξει συμμόρφωση από μέρους τους.


Source : http://www.tothemaonline.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου