Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Το πραγματικό... «Κοινό Ανακοινωθέν»!

Σήμερα,  ξεκλειδώνεται, αποκρυπτογραφείται και αποκαλύπτεται το πραγματικό «Κοινό Ανακοινωθέν», σε ανεπίσημη μετάφραση, όπως αυτό δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης της Κύπρου, πριν τροποποιηθεί σε αυτό που παρουσιάστηκε για να βολεύει... πρόσωπα και καταστάσεις!


«Οι δυο ηγέτες είχαν την πρώτη τους συνάντηση σήμερα, στο Στρουμφοχωριό, υπό την αιγίδα της αποστολής των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, του Πάπα της Ρώμης, της Ντέλιας Βελκουλέσκου, της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου, του Δρακουμέλ και του Προέδρου της Γουατεμάλας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα και οι δυο ηγέτες, αφού τσίμπησαν χοιρομέρι, τσαμαρέλλα, chips, παστελάκι και ξηρούς καρπούς, συμφώνησαν στα ακόλουθα, καταναλώνοντας άφθονη ζιβανία (Αναστασιάδης) και σουμάδα (Έρογλου):

1. Το στάτους κβο είναι απαράδεκτο και η συνέχισή του θα έχει αρνητικές συνέπειεςκαι για τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους, ειδικότερα όσον αφορά το διαγωνισμό της Eurovision,αφού τα τελευταία χρόνια η Κύπρος καταποντίζεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προκρίνεται σπάνια στο μεγάλο τελικό, έχοντας σαν αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή της φέτος,στο διαγωνισμό. Οι ηγέτες επιβεβαίωσαν τους απανταχού euro – fans ότι μια σωστή διευθέτηση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, η «νέα» Κύπρος θα αρχίσει (επιτέλους!) να παίρνει δωδεκάρια απ' την Τουρκία, θα κερδίσει (καιρός ήταν!) την πολυπόθητη πρώτη θέση του διαγωνισμού, ενώ πρωτίστως θα ωφελήσει τον Λουκά Χάματσο, ο οποίος θα δίνει τους βαθμούς με φόντο το Κάστρο του Άγιου Ιλαρίωνα, σεβόμενος τις δημοκρατικές αρχές, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις θεμελιώδεις ελευθερίες, την Ελευθερία Ελευθερίου, το γήπεδο «Ελευθέρια» καθώς και τη ξεχωριστή ταυτότητα και ακεραιότητα αμφοτέρων, διασφαλίζοντας το κοινό τους μέλλον σε μια ενωμένη Κύπρο, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατ' επέκταση, εντός της Eurovision.

2. Οι ηγέτες εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να επαναρχίσουν δομημένες διαπραγματεύσεις, κάτω υπό την αιγίδα της Άντζελας Δημητρίου, που θα είναι προσανατολισμένες στο να φέρουν αποτελέσματα.Όλα τα άλυτα βασικά ζητήματα (από την άλωση της Κωνσταντινούπολης, μέχρι τα δόντια του Παπασάββα) θα βρεθούν στο τραπέζι της κουζίνας (της Άντζελας) και θα συζητηθούν αλληλένδετα έχοντας σαν βάση το καινούργιο τραγούδι (της Άντζελας), με τη γενική ονομασία «Comeback». Οι ηγέτες θα έχουν ως κύριο στόχο την επίτευξη λύσης το συντομότερο δυνατό και στη συνέχεια, να πραγματοποιήσουν ξεχωριστές και ταυτόχρονες συναυλίες (της Άντζελας) με τίτλο «Φωτιά στο Δημοψήφισμα... να μην ξαναγυρίσει!» για να γιορτάσουν την τόλμη και την αποφασιστικότητά τους. Όσον αφορά τον Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Αλεξάντερ Ντάουνερ, τους έδειξαν ήδη την έξοδο κινδύνου, στέλνοντάς τους με email το τραγούδι (της Άντζελας) «Κάνε στην άκρη να περάσω, απόψε θα σε ξεπεράσω». Ο Νικόλας ανταπάντησε στον Νίκο Αναστασιάδη, με το τραγούδι (της Άντζελας) «Ήθελα να' ξερα δεν ντρέπεσαι!». Οι άλλοι δύο τήρησαν σιγή ιχθύος...

3. Η διευθέτηση θα βασίζεται στην κολονοσκόπηση που ήδη διενεργήθηκε σε ομάδα Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων, τα αποτελέσματα της οποίας κατέληξαν σε μια δικοινοτική, διζωνική,δίαιτα ομοσπονδίας με πολλές θεραπείες (σημείο 6) και πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λακατάμιας, της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, του Σούπερ FM, του Σούπερμαν, του Καρναβαλιού της Λεμεσού και τις Συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου. Η ενωμένη Κύπρος, ως μέλος των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Eurovision, θα έχει μια και μόνη διεθνή νομική προσωπικότητα και μια και μόνη κυριαρχία, τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία καθορίζεται ως η κυριαρχία που απολαμβάνουν όλα τα κράτη-μέλη των Ηνωμένων Εθνών υπό το Χάρτη του ΟΗΕ και η οποία πηγάζει ισομερώς από το «Για σένα», το «DanSing» και το «Feel Fantastic».

Θα υπάρχει μια και μόνη κυπριακή ιθαγένεια της ενωμένης Κύπρου, που θα ρυθμίζεται από την ομοσπονδιακή νομοθεσία«The Voice» (σε ελεύθερη μετάφραση, «Η τσιριλλιά!») και θα ονομάζεται «Μαυρίκια» εμπνευσμένη από τις μεταμορφώσεις του νέου κύπριου,πολυτάλαντου, σούπερstar Μαυρίκιου Μαυρικίου. Όλοι οι «Μαυρίκιοι» της ενωμένης Κύπρου θα είναι επίσης πολίτες είτε της ελληνοκυπριακής συνιστώσας πολιτείας είτε της τουρκοκυπριακής συνιστώσας πολιτείας. Αυτό το καθεστώς θα είναι εσωτερικό και θα συμπληρώνει και δεν θα αντικαθιστά με οποιοδήποτε τρόπο την «Μαυρίκια» ιθαγένεια της ενωμένης Κύπρου, ή τα χαμένα κιλά του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

4. Η ενωμένη Κυπριακή ομοσπονδία θα προκύψει από τη διευθέτηση και την έγκριση της πιστοποίησης του χαλουμιού ως το μοναδικό προϊόν της νέας Κύπρου, από χωριστά ταυτόχρονα δημοψηφίσματα. Το ομοσπονδιακό σύνταγμα θα ορίζει πως «μόνο το χαλούμι θα σώσει την νέα κυπριακή οικονομία», παραγκωνίζοντας με αυτό τον τρόπο το φυσικό αέριο και τα υπόλοιπα πορδίσματα των τελευταίων χρόνων.Το ομοσπονδιακό σύνταγμα θα αποτελεί τον ανώτατο νόμο του νησιού και θα δεσμεύει όλες τις αρχές της ομοσπονδίας και των συνιστώντων κρατών να εκτρέφουν πρόβατα, αγελάδες, κατσίκες, καραόλους και μέλισσες καθώς επίσης να παρασκευάζουν και να καταναλώνουν μόνο χαλλούμι. Η παραγωγή ή, η κατανάλωση οποιουδήποτε άλλου τυροκομικού προϊόντος, θα απαγορεύεται ρητά και οι ένοχοι θα τιμωρούνται κλεισμένοι για ένα μήνα στην απομόνωση των Κεντρικών Φυλακών, ακούγοντας ολημερίς κι ολονυχτίς, ζωντανά, τραγούδια της Στέλλας Γεωργιάδου.

5. Οι διαπραγματεύσεις βασίζονται στην αρχή πως τίποτε δεν έχει συμφωνηθεί μέχρι να συμφωνήσει η Στέλλα Γεωργιάδου να τραγουδά στις Κεντρικές Φυλακές (αφιλοκερδώς) για το καλό του τόπου.

6. Οι διορισμένοι εκπρόσωποι έχουν πλήρη εξουσιοδότηση να συζητούν οποιοδήποτε θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, κατά της τριχόπτωσης και κατά της ψωρίασης, σε οποιαδήποτε στιγμή, και πρέπει παράλληλα να παρέχουν πρόσβαση σε όλα τα ινστιτούτα αισθητικής, σε όλους τους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους στη διαδικασία, όταν χρειάζεται. Τα κομμωτήρια, τα περίπτερα και τα γκαράζ αυτοκινήτων αποκλείονται.

7. Οι πλευρές θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα ευτυχίας και οικογενειακής θαλπωρής, προσφέροντας δωρεάν μαριχουάνα, μακαρόνια του φούρνου και προφυλακτικά σε όλους, για να εξασφαλίσουν την επιτυχία των συνομιλιών. Δεσμεύονται να αποφύγουν παιχνίδια επίρριψης ευθυνών, μπιρίμπας και μονόπολης ή, οποιαδήποτε αρνητικά δημόσια σχόλια της Στέλλας Γεωργιάδου, της Άντζελας Δημητρίου και του Λουκά Χάματσου, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. Δεσμεύονται επίσης στις προσπάθειες να εφαρμοστούν «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης του χαλουμιού» που θα δώσουν μια δυναμική ώθηση στην προοπτική για μια ενωμένη Κύπρο...».

Υ.Γ. Το πιο πάνω κείμενο είναι χιουμοριστικό και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να μειώσει τις προσπάθειες που ξεκινά η διαπραγματευτική ομάδα για την επίλυση του Κυπριακού. Μοναδική ευχή, να παρθούν οι σωστές αποφάσεις (επιτέλους) για το καλό αυτού του τόπου και να ξημερώσει (επιτέλους) ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές...

- Source : http://www.tothemaonline.com


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου