Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μπανανία Κύπρος! Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε οδηγός γιατί κάποιοι δεν έκαναν την δουλεία τους (Φωτογραφίες - Ντοκουμέντα)

Άγιο είχε οδηγός που την γλύτωσε φτηνά σε δυστύχημα που είχε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας. Ο λόγος; Η ανικανότητα κάποιων

Όπως μας καταγγέλλει ο οδηγός του οχήματος σε κάποια σημείου του δρόμου παρά την Κόσιη γίνονταν έργα για ασφαλτόστρωση της μίας λωρίδας. Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν διαχωριστικοί κώνοι όπου διαχώριζαν την λωρίδα της διπλής κυκλοφορίας κάνοντας την μονή. Την μέρα του ατυχήματος ο καιρός ήταν κακός λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, συνεπώς η ορατότητα ήταν περιορισμένη και ο δρόμος ολισθηρός. Σε κάποια στιγμή ενώ οδηγούσε κανονικά στην λωρίδα του είδε μπροστά του ένα κώνο χωρίς φωσφορούχα σήμανση. Στην προσπάθεια του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να καταλήξει στο χαντάκι και να ανατραπεί.

Η πιο πάνω καταγγελία τεκμηριώνεται και από τις φωτογραφίες που φαίνονται στο άρθρο. Είναι άξιον απορίας πως σε έναν τέτοιο δρόμο υπήρχαν τόσο κενά που μπορούσαν να κοστίσουν την ζωή σε κάποιο συνάνθρωπο μας. Σε ερώτηση μας αν θα κινηθεί νομικά εναντίον κάποιου ο παραπονούμενος μας δήλωσε ότι τα κενά στην νομοθεσία δεν του επιτρέπουν να κάνει περαιτέρω κινήσεις. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε " Τους γλυτώνουν οι ταμπέλες, από την στιγμή που έδειχνε ότι υπήρχαν έργα είναι καλυμμένοι δια νόμου".

Ανικανότητα και ατιμωρησία πάνε χέρι χέρι τελικά στον τόπο μας... Δείτε τις φωτογραφίες









- Source: http://www.tothemaonline.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου