Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σηκώνει διακόπτες η ΑΗΚ και τερματίζεται η ταλαιπωρία – Συνεχίζεται η απεργία

- Σε πλήρη λειτουργία τίθενται οι μονάδες παραγωγής ρεύματος της ΑΗΚ
- Διαβεβαίωση Νικόλα Παπαδόπουλου ότι στη συζήτηση του νομοσχεδίου θα ληφθεί υπόψη η θέση των εργαζομένων
- Κατά τόπους διακοπές ρεύματος υπήρξαν από τις 7 π.μ. σε όλη την Κύπρο
- Η απεργία συνεχίζεται μέχρι τις 7 μ.μ.


Αποκαταστάθηκε η ομαλή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρη την Κύπρο. Συγκεκριμένα λήφθηκε απόφαση για τερματισμό των διακοπών ρεύματος, μετά και τη διαβεβαίωση που έδωσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Νικόλας Παπαδόπουλος ότι τη Δευτέρα στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι απόψεις των εργαζομένων.

Πλέον οι μονάδες παραγωγής της ΑΗΚ τίθενται σε πλήρη λειτουργία. Ο Πρόεδρος της ΕΠΟΠΑΗ ΟΗΟ ΣΕΚ, Ανδρέας Πανόρκος ανέφερε πως εξαρχής η προσπάθεια των εργαζομένων ήταν τα μέτρα να μην είναι επώδυνα για τους καταναλωτές.

Κάποιες διακοπές, επισήμανε, προκλήθηκαν από λανθασμένες συνεννοήσεις και η απεργιακή επιτροπή σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση της ΑΗΚ από το πρωί προσπαθούσε να μειωθούν οι διακοπές ρεύματος.

Την ομαλή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας επιβεβαίωσε και ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Ενέργειας, Χρίστος Χριστοδουλίδης.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι η απεργία των εργαζομένων της ΑΗΚ ισχύει μέχρι τις 7 μ.μ.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου