Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ψάχνει επιστροφή στις νίκες

Στον αγώνα με την Ένωση έχουν επικεντρωθεί στον Απόλλωνα, όπου στόχος είναι οι επιστροφές στις νίκες. 

Οι «κυανόλευκοι» δέχθηκαν τρεις σερί ήττες μέσα σε έξι ημέρες και θέλουν κόντρα στην ομάδα του Παραλιμνιού να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει δύο μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του, καθώς χθες ήταν μέρα αποθεραπείας. Ο Κύπριος τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Κυριακής που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ρασίτ Χαμντανί έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα ξεκουραστεί στον αγώνα με την Ένωση και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Ομόνοια. Τραυματίες είναι επίσης οι Γκιέ, Ντανανάε και Βασιλείου.

Ο κ. Χριστοφόρου ίσως προσπαθήσει να προφυλάξει 1-2 ποδοσφαιριστές εν όψει και των ντέρμπι με Ομόνοια και ΑΕΛ που ακολουθούν ενώ στις επιλογές του επιστρέφει ο Σανγκόι που δεν έπαιξε στο κύπελλο. Ο Καρυπίδης που επέστρεψε μετά από ένα μήνα έδειξε ότι χρειάζεται αγώνες για να βρει τον ρυθμό του.

Την πρώτη του εμφάνιση αναμένεται να κάνει το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδα, ο Γκανέζος Νουχού. 


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου