Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Η απίστευτη διαδικασία επιλογής και εκπαίδευσης των μελών της Βρετανικής μονάδας ειδικών δυνάμεων SAS (Bίντεο)

Η βρετανική SAS (Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία) αποτελεί μία από τις πλέον παλαιές και θρυλικές μονάδες ειδικών δυνάμεων στον κόσμο.

Κύριο καθήκον της είναι η πραγματοποίηση κυρίως καταδρομικών και εκκαθαριστικών επιχειρήσεων - ακόμη και παράνομων – σε όλο τον κόσμο, από την εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ότι είχε εμπλακεί στη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικούς μήνες υπήρχαν αναφορές ότι η βρετανική αστυνομία εξέταζε τους ισχυρισμούς πως ένα μέλος του στρατού της χώρας είχε σκοτώσει το ζευγάρι.

Ωστόσο, το βρετανικό πρακτορείο Ειδήσεων Press Association ανέφερε, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ότι δεν «υπάρχει κανένα αξιόπιστο στοιχείο» που να υποδεικνύει την ανάμειξη μέλους της SAS στην υπόθεση και δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ώστε να δικαιολογούν την έναρξη ποινικής έρευνας.

Παρακολουθήστε τον τρόπο επιλογής και τις μεθόδους εκπαίδευσης της μονάδας στο βίντεο που ακολουθεί:



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

- Source : http://www.tothemaonline.com/kosmos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου