Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Κρίσιμος τραυματισμός μοτοσικλετιστή στη Λάρνακα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 41χρονος από τη Βουλγαρία ο οποίος είχε μεταφερθεί από τη Λάρνακα αργά χτες το βράδυ μετά από οδικό ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες γύρω στις 6.20 το απόγευμα ο 41χρονος Βούλγαρος υπάλληλος παράδοσης σε επιχείρηση έτοιμου φαγητού ενώ οδηγούσε μοτοποδήλατο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λάρνακα κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτό ανετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βρεθεί μπροστά σε αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με οδηγό 28χρονο Πακιστανό.

Βαριά τραυματισμένος ο Βούλγαρος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εκ πρώτης όψεως φαίνεται το αυτοκίνητο να ανέκοψε την πορεία του μοτοποδηλάτου γεγονός που υποχρέωσε τον 41χρονο Βούλγαρο να στρίψει δεξιά με αποτέλεσμα την ανατροπή του.

Προς διευκόλυνση των ερευνών η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 28χρονου οδηγού του αυτοκινήτου.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου