Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Τσέλσι – Γιουνάιτεντ - Σήμερα το μεγάλο ντέρμπι

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σαφή στόχο να πάρει τη νίκη και να παραμείνει κοντά στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Να… συμμαζέψουν ό,τι μπορούν θα προσπαθήσουν στο εξής οι «κόκκινοι διάβολοι».


Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκει ξανά απέναντί του τη Γιουνάιτεντ και ξέρει όσο λίγοι πώς να την μπλοκάρει, να την αποδιοργανώσει και να τη «χτυπήσει» ανεπανόρθωτα.

Σε 17 αναμετρήσεις κόντρα στον σύλλογο του Μάντσεστερ στην καριέρα του, ο «special one» μετράει μόλις δύο ήττες και από μόνο του λέει πολλά. Τον περασμένο Αύγουστο, με άψογη αμυντική λειτουργία, η Τσέλσι πήρε πανεύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να πάρει και τους τρεις πόντους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην αντίπερα όχθη, πήρε την πρώτη νίκη του 2014, κόντρα στη Σουόνσι στο «Ολντ Τράφορντ». Λίγες μέρες μετά την ήττα για το Κύπελλο και τον αποκλεισμό, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε την… εκδίκησή της κόντρα στους «κύκνους» και φυσικά, μετά από αυτό το θετικό αποτέλεσμα, θέλει να ξαναμπεί σε μια σωστή τροχιά. Βέβαια, έχει μείνει 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή και οφείλει να επιδοθεί σε προσπάθεια να… συμμαζέψει ό,τι μπορεί. Η πορεία που πραγματοποίησε στο πρώτο μισό της σεζόν την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση τούμπα.

Στα αγωνιστικά, ο Νεμάνια Μάτιτς που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες από την Τσέλσι δεν είναι σε θέση ακόμα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, αλλά είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ. Εκτός με πρόβλημα στο γόνατο παραμένει ο Ιβάνοβιτς.

Για τη Γιουνάιτεντ, οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι θα απουσιάσουν για ακόμα ένα ματς, ενώ ο Ράφαελ εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ – Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρεζ – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Τόρες
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Ράφαελ, Έβανς, Βίντιτς, Εβρά – Φλέτσερ, Κάρικ – Γιανουζάι, Καγκάβα, Βαλένσια - Γουέλμπεκ

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου