Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Έτσι του βγαίνει καλύτερα

Το ζητούμενο πήρε ο Απόλλωνας κόντρα στην Αλκή. 

Οι κυανόλευκοι έπαιξαν πόσο χρειάστηκαν προκειμένου να πάρουν το τρίποντο (2-1) και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα στο ΑΕΛ - Ομόνοια. Όσα γράφαμε τις τελευταίες βδομάδες για γρήγορα γκολ δεν τα είδαμε, αν και στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράνε είναι οι τρεις βαθμοί.

Για μία ακόμη φορά οι παίχτες του Χριστάκη Χριστοφόρου εμφανίστηκαν με επιθετικές διαθέσεις, στο πρώτο κυρίως μέρος, χωρίς ωστόσο να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Κυρίως στα πρώτα στάδια του αγώνα, η ομάδα έφτιαξε καλές προϋποθέσεις χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει. Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση της ομάδας έπεσε, λόγω και της αντίστασης που προέβαλε η Αλκή.

Αν και το αποτέλεσμα ήταν «στενό» εντούτοις ο Απόλλωνας δίκαια έφτασε στην επικράτηση, κάτι που παραδέχτηκε άλλωστε και ο Κώστας Καϊάφας, στη συνέντευξη Τύπου. Σίγουρα ο κόσμος θέλει να βλέπει κόντρα σε μικρότερες ομάδες μια καθολική εμφάνιση, με πολλά γκολ και «καθαρές» νίκες, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα.

Ο Απόλλωνας έδειξε φέτος πως μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και όταν δεν σκοράρει κατά ριπάς και η αλήθεια είναι πως η αποτελεσματικότητά του και οι «επαγγελματικές» του νίκες του βγαίνουν μια χαρά και τον κρατάνε στα ψηλά.

Η δεύτερη σερί νίκη είναι πλέον γεγονός και η ομάδα θα επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα στο Τσίρειο (26/1, 17:00). Προηγουμένως, υπάρχει η Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα, για τον επαναληπτικό του κυπέλλου (22/1, 17:00).

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου