Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ - Η ανάλυση του ντέρμπι

Το ντέρμπι της ημέρας έχουμε στο Τσίρειο σήμερα με την ΑΕΛ να κοντράρεται με την Ομόνοια. Στόχος και των δύο ομάδων είναι η νίκη για να παραμείνουν η μεν ΑΕΛ στην πρώτη θέση, η δε Ομόνοια στο κυνήγι της πρωτιάς.

ΑΕΛ
Το καλό νέο: Η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι παρουσιάστηκε αποτελεσματική. Κάτι που έλειπε από την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Καλουντέροβιτς σκόραρε με την πρώτη και περνά στα θετικά. Επιστρέφουν Σακέτι καιΝικολάου και δηλώνουν παρών για το παιχνίδι. Έξτρα επιλογές για την ομάδα είναι οι Οριόλ και Πότοκαρ που είναι στην διάθεση του προπονητή τους.

Το κακό νέο: Η απουσία του Ορλάντο Σα είναι αυτό που καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΛ στο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος είναι ότι καλύτερο διαθέτει η λεμεσιανή ομάδα στην επίθεση και σίγουρα η απουσία του ίσως επηρεάσει. Αν και οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα η ΑΕΛ έχει να αντιμετωπίσει και αυτό το θέμα καθώς δεν έχει και την καλύτερη παράδοση με την Ομόνοια στο γήπεδο της.

Η ανάλυση του αποτελέσματος: Η ΑΕΛ με νίκη παραμένει στην πρώτη θέση και ενώ αποκτά και πλεονέκτημα εις βάρος της Ομόνοιας καθώς θα έχει ισοπαλία και νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην ισοπαλία η ΑΕΛ θα είναι πρώτη και πάλι έστω και με ισοβαθμία αλλά θα δει τις πιο κάτω ομάδες να την πλησιάζουν. Δεν θα είναι καταστροφική παρόλα αυτά. Στην ήττα η ομάδα της ΑΕΛ θα πέσει από την κορυφή και οι αποστάσεις θα κλείσουν ακόμα περισσότερο από τις άλλες ομάδες.

Ομόνοια
Το καλό νέο: Δύσκολο να βρεθεί κάτι καλό για την Ομόνοια τέτοιες μέρες. Όλα ανάποδα πάνε. Είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για πρώτη φορά οι Φερναντές και Σερζίνιο.

Το κακό νέο Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών δεν είναι στα καλύτερα της λόγω των αγώνων με Απόλλωνα (ήττα) και Άρη (κακή εμφάνιση), ο Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα ακόμη (φυσιολογικά) ψάχνεται, ενώ για άλλη μια αγωνιστική απουσιάζουν οι Εφραίμ, Ατράντε και Σκαραμοτσίνο.

H ανάλυση του αποτελέσματος: Η νίκη μειώνει τη διαφορά από την αντίπαλο στους τέσσερις βαθμούς και ανεβάζει ξανά τη ψυχολογία της ομάδας. Η ισοπαλία δεν είναι καταδικαστική, αλλά χειροτερεύει τη θέση της έναντι της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα (που κέρδισαν χθες) και των ΑΠΟΕΛ, Ερμή αν κερδίσουν και αυτοί. Η δε ήττα με τη διαφορά από τον πρώτο στη βαθμολογία να ανεβαίνει στους δέκα βαθμούς, αναγάγει την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου σε ματαιοπονία. 


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου