Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πρώην κομμώτρια και νυν φοιτήτρια στους «φιναλίστ» για την αποστολή στον Άρη

Η Danielle Potter βλέπει τα σχέδια της να παίρνουν σάρκα και οστά

Τους πρώτους «φιναλίστ» για το ταξίδι χωρίς επιστροφή στον Άρη επέλεξε η Ολλανδική εταιρία που σχεδιάζει τον αποικισμό του μακρινού πλανήτη στο άμεσο μέλλον.

Χιλιάδες άτομα δήλωσαν συμμετοχή και όμως μόνο λίγοι κατάφεραν να προεπιλεχθούν. Ανάμεσά τους μία πρώην κομμώτρια και νυν φοιτήτρια που κάνει το διδακτορικό της επάνω στις αντικαρκινικές θεραπείες στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Η Danielle Potter βλέπει τα σχέδια της να παίρνουν σάρκα και οστά… Βρίσκεται κοντά στο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: Να βρίσκεται ανάμεσα στους 24 πρώτους αποίκους του πλανήτη Άρη.

Μιλώντας στη Daily Mail, η 29χρονη βρετανίδα δήλωσε ότι θα της λείψει η οικογένεια και οι φίλοι της, όμως, θέλει «να κάνει κάτι που κανείς άνδρας ή γυναίκα δεν έχει κάνει ποτέ πριν».

«Θα ήταν μια τεράστια πρόκληση , τόσο σωματικά όσο και ψυχικά», αναφέρει.

Η εταιρεία θα επιλέξει τελικά 24 αποίκους, οι οποίοι θα περάσουν από διάφορες δοκιμασίες, ιατρικές εξετάσεις, ψυχολογικά τεστ, ομαδικές προσομοιώσεις ενώ θα εξεταστούν οι σωματικές και πνευματικές τους ικανότητες. Παράλληλα η διαδικασία επιλογής τους θα καλυφθεί σε ένα στάδιο και τηλεοπτικά, εν είδη ριάλιτι σόου, ώστε να χρηματοδοτηθεί το όλο σχέδιο. Η ΝΑSA σχεδιάζει να στείλει επανδρωμένη αποστολή στον Άρη μέσα στην επόμενη 20ετία.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://www.newsbeast.gr/


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου