Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πάρτι με ναρκωτικά στον Μονιάτη

Σε δύο περιπτώσεις επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού για διακίνηση και χρήση από υπόπτους ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που έγινε, χθες βράδυ, σε Ιρανό 39 χρόνων, κατά την ανακοπή του αυτοκινήτου του στη Λεμεσό, οι αστυνομικοί βρήκαν στις τσέπες του 4,5 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας (crystal ice) και 825 ευρώ. 

Αργότερα σε έρευνα στον χώρο διαμονής του αλλοδαπού εντοπίστηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, όπως και 30 ακόμη γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας. Επίσης βρέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο διαπιστώθηκε πως κλάπηκε μετά την διάρρηξη κατοικίας στη Λεμεσό.

Ο Ιρανός συνελήφθη κι από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε στο Δικαστήριο υπόθεσή του για παράνομη παραμονή στην Κύπρο και προσωρινά είχε αφεθεί ελεύθερος. Στην Αστυνομία κλήθηκε και η 38χρονη συμπατριώτισσα, συμβία του 39χρονου, η οποία κι έχει συλληφθεί για παράνομη παραμονή στο νησί.

Διασκέδαση με κοκαίνη και κάνναβη

Στη σύλληψη ενός ελληνοκυπρίου προχώρησε τις μεταμεσονύχτιες ώρες η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση διαφόρων τμημάτων τους, σε κατοικία, στην κοινότητα του Μονιάτη. 

Εκεί οι πληροφορίες, που αξιολογήθηκαν, «έκαναν λόγο» για οργάνωση πάρτι με ναρκωτικά. 

Κατά την έρευνα των αστυνομικών, κάποιους από τους παρευρισκόμενους θεάθηκε να πετά στο δάπεδο σακουλάκι, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, όπως και δύο γραμμάρια άσπρης σκόνης, κοκαίνη. 

Ο ύποπτος συνελήφθη στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου