Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε στο παρκέ 35χρονος μπασκετμπολίστας

Κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ ο 35χρονος αθλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξεψύχησε λίγο μετά και ενώ μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη βρισκόταν ο αγώνας μπάσκετ Παγγεραγωτικός – Παλλεσβιακός στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης στη Λέσβο, ο αθλητής της πρώτης ομάδας Στρατής Τραντάλης αισθάνθηκε αδιαθεσία και κανείς δεν φανταζόταν ότι έτσι ξαφνικά θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το lesvospost.gr, ο 35χρονος παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και δύσπνοια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια με παράγοντες της ομάδας του οι οποίοι κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Μάλιστα στο γήπεδο δεν βρίσκονταν κάποιος γιατρός και ένας φίλαθλος έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο 35χρονο μπασκετμπολίστα. Τελικά το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τον αθλητή.

Οι άνδρες του ΕΚΑΒ έβαλαν οξυγόνο στο Στρατή Τραντάλη ωστόσο δεν άντεξε η καρδιά του και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο «Βοστάνειο». Η αθλητική κοινωνία του νησιού έχει βυθιστεί στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό του 35χρονου μπασκετμπολίστα.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου