Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΡΑΠΤΗ & ΤΟΥ ΓΙΩΡΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΟ.... ΕΡΩΤΙΚΟ GOSSIP

Η εντυπωσιακή βουλευτής και ο τραγουδιστής, έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις με τις κρυφές συναντήσεις και τις εξόδους τους...

Εδώ και λίγο καιρό, ο ένας είναι στο πλάι του άλλου ενώ οι γιορτές, φαίνεται ότι τους έφεραν ακόμα πιο κοντά, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η RealLife. Ήταν 8 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα στεκόταν έξω από το κέντρο που εμφανίζεται ο Λούκας Γιώρκας στη Θεσσαλονίκη. 

Ο τραγουδιστής βγήκε και... κατευθύνθηκε μαζί με τη βουλευτή, προς το αυτοκινήτό του. Της άνοιξε την πόρτα κι εκείνη μπήκε γρήγορα μέσα. Ο τραγουδιστής κάθησε στη θέση του οδηγού και... έφυγαν, για να μοιραστούν το ξεκίνημα της πρώτης μέρας του χρόνου.




Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δυο τους έφυγαν μαζί και τα ξημερώματα της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, ενώ νωρίς το προηγούμενο βράδυ, η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας, είχαν βρεθεί σε πάρτι που έκανε ο συνάδελφος του τραγουδιστή Γιώργος Αξάς. Εκείνος, κάποια στιγμή έφυγε για να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο ενώ εκείνη, λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε με προορισμό το καμαρίνι του. 
 
Μετά από χρόνια σχέσης με τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη, η βουλευτής φαίνεται πως κάνει μια νέα αρχή... Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ήταν στην ίδια παρέα, άρχισαν να μιλάνε και γρήγορα διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά κοινά... Από τότε συναντιούνται συχνά και περνούν πολλές ώρες μαζί, απολαμβάνοντας πολύ ο ένας τη συντροφιά του άλλου, όπως λέει στην RealLife άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου