Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ανόρθωση: Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ στο κύπελλο

Το απόγευμα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

"Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι κυκλοφορούν σήμερα το απόγευμα τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου Κόκα Κόλα με την AEK που θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στις 7μμ στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπώληση θα τελειώσει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 1μμ.

Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 15 Ευρώ τα κανονικά, 10 Ευρώ τα μαθητικά και 1 Ευρώ τα παιδικά εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για το παιχνίδι. Σημειώνουμε ότι τα παιδικά εισιτήρια έχουν εκδοθεί σύμφωνα με τα ποσοστά που προνοούνται από τους κανονισμούς της ΚΟΠ και όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως θα πρέπει να έχουν εισιτήριο για να μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο. Τα παιδικά εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από τα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα.

Τονίζεται, επιπλέον, ότι θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα ανάλογα και ορθά εισιτήρια για την κερκίδα που θα χρησιμοποιήσουν και προτρέπουμε όλους να προαγοράσουν τα εισιτήρια έγκαιρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Παρακαλούμε επιπλέον όπως η μη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό στις θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και όπως αξιοποιούν την παρουσία των επιτηρητών του σταδίου για να βρίσκουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Θα ανοίξουν ταμεία και για τις δύο ομάδες. Τα ταμεία και είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 5:45μμ. Προτρέπουμε τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας της δυτικής κερκίδας κάτω διάζωμα να χρησιμοποιούν την είσοδο αρ. 5 μόνο και όσους αγοράσουν μεμονωμένο εισιτήριο την είσοδο αρ.3.

Προτρέπουμε, επίσης, όλο τον κόσμο να προσέρχεται στο γήπεδο από τη Λεωφόρο Παπανικολή μέσω της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Στρ. Τιμάγια) για δική τους ευκολία και ασφάλεια και να χρησιμοποιούν το Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου.

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται κανονικά στα ακόλουθα σημεία:

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» - 24634114 (ώρες λειτουργίας 10:00-13:00 και 16:00 – 20:00)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121. (ώρες περιπτέρου)

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420. (ώρες λειτουργίας 10:00-21:00 συνεχόμενο ωράριο)

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι - Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618. (ώρες περιπτέρου)"


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου