Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο ουρανός «κάνει πλάτες» στο φλερτ του φεγγαριού με τα σύννεφα – ΦΩΤΟ

Τη διάθεση να φλερτάρει ανάμεσα στα σύννεφα είχε το φεγγάρι χθες βράδυ, προσφέροντας ένα θέαμα σε όποιον έτυχε να στρέψει το βλέμμα στον ουρανό.

Χθες, φεύγοντας από το γραφείο στη μια τα ξημερώματα, επισκέφθηκα ένα καλό φίλο για ένα ποτήρι κρασί πριν από τον βραδινό ύπνο. Το κρασάκι το ήπιαμε και έφθασε η στιγμή να πάω στο σπίτι για ένα μπάνιο και ύπνο.

Ήταν λίγο πριν το ρολόι να δείξει 3.00 τα ξημερώματα όταν έσβησα τη μηχανή του αυτοκινήτου και κατέβηκα για να περάσω το κατώφλι του σπιτιού μου. Ψάχνοντας για τα κλειδιά της εξώπορτας, διαπίστωσα ότι η φωτεινότητα τριγύρω μου αυξομειωνόταν.

Κοιτάζοντας για να αντιληφθώ την πηγή αυτής της φωτεινότητας, έκπληκτος αντιλήφθηκα ότι ήταν το φεγγάρι που «τρεμόσβηνε» μαγικά στην αγκαλιά του ουρανού φλερτάροντας με τα χοντρά, στρωμένα σαν χαλί σύννεφα.

Ήταν η στιγμή που σκέφτηκα ότι αξίζει μια εικόνα για τους αναγνώστες του newsit.com.cy. Αμέσως πήρα τη φωτογραφική μηχανή και έβγαλα αρχικά την φωτογραφία που αποτυπώνει το φεγγάρι, να "παίζει" κυριολεκτικά κρυφτό, ανάμεσα στα σύννεφα και έπειτα από μια ώρα, όταν αποφάσισε να εμφανιστεί έστω και λίγο.

Δείτε το θέαμα:
















Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φωτεινότητα του χθεσινού φεγγαριού, καθώς και το σχήμα του, δένουν απόλυτα (ως προμήνυμα) την αναμονής της μεθαυριανής πανσέληνου (15 Ιανουαρίου 2014) η οποία θα είναι ορατή στις 10.53μμ.


 ---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : www.newsit.com,cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου