Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Στο ίδιο κελί Γερμενής και Ηλιόπουλος - Τι ζήτησαν μόλις έφτασαν στις φυλακές Κορυδαλλού

- Στο κελί 7 που γειτονεύει με Λαγό, Παππά και Μιχαλολιάκο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
- Οι βουλευτές Γερμενής και Ηλιόπουλος μεταφέρθηκαν το πρωί υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
- Στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε ο Στάθης Μπούκουρας
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ



Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν τα θηριώδη τζιπ της αντιτρομοκρατικής μετέφεραν τους βουλευτές Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου ν' ακολουθήσουν την τύχη του αρχηγού τους και των άλλων βουλευτών, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά.

Η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, τους ενημέρωσε ότι θα συγκατοικήσουν στο κελί με τον αριθμό 7 το οποίο βρίσκεται δίπλα στο.... μονόκλινο του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού, και στο δίκλινο που συγκατοικούν οι αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς.

Οι δυο νέοι ένοικοι του Κορυδαλλού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ζήτησαν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μόνο μια τηλεόραση η οποία θα τοποθετηθεί στο κελί τους. Άλλωστε ξέρουν ότι πολλά θα ειπωθούν αυτές τις ημέρες στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φάνε από το φαγητό της φυλακής - που μάλλον είναι όσπριο - αφού δεν πρόλαβαν να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους συγγενείς τους.

Η μεταφορά των δυο βουλευτών έγινε υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσα σε 10 λεπτά από την ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό. Ο τρίτος προφυλακισθείς βουλευτής, Στάθης Μπούκουρας μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.










Τα προηγούμενα 24ωρα από την στιγμή που αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, του Γιώργου Γερμενή και του Στάθη Μπούκουρα, έκαναν την εμφάνισή τους στην ΓΑΔΑ συγγενικά τους πρόσωπα και αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Ηλιόπουλος αρνήθηκε το φαγητό που του προσέφεραν και του έφερε η μητέρα του σπιτικό αλλά και είδη πρώτης ανάγκης...





Το προηγούμενο 48ωρο ήταν γεμάτο εντάσεις. Ο Ευστάθιος Μπούκουρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιχείρησε να λάβει αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή, εμφανιζόμενος ως φιλήσυχος οικογενειάρχης και βουλευτής πιστός στο Σύνταγμα και τους νόμους, ενώ δήλωσε ότι προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι Γερμενής και Ηλιόπουλος αρνήθηκαν τις κατηγορίες και επέκριναν τους μάρτυρες κατηγορίας.

Το Σάββατο, οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο, επιτέθηκαν εναντίον των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων, ενώ όταν ζητήθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη να καταδικάσει το γεγονός και εκείνος αρνήθηκε, οι δημοσιογράφοι κατέβασαν τα μικρόφωνα.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου