Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Η «μεταγραφή» από Παραγουάη και ο Αλωνεύτης

Παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα τώρα αλλά σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό του και δεν θα αργήσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. 

Ο λόγος για τον μεγάλο άτυχο του ΑΠΟΕΛ, Άλτο Ατόρνο, που μπορεί να πει κάποιος πως η επιστροφή του, αποτελεί εσωτερική μεταγραφή.


Όλοι στην ομάδα θέλουν να έτοιμο και υγιή Ατόρνο. Ο Παραγουανός επιθετικός έχει αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του και θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης αισθάνεται ανακούφιση που θα έχει μαζί του στον αγώνα με την Δόξα τον Στάθη Αλωνεύτη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι υγιής και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στην δύσκολη έξοδο που την περιμένει. Αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας και ασφαλώς η απουσία του θα ήταν μεγάλο πλήγμα για τους «γαλαζοκίτρινους».

Αποθεραπεία και κυρίως μεγάλη προσοχή, χρειάζεται η περίπτωση του Σελίμ Μπενασούρ που ταλαιπωρείται από κάκωση στον δικέφαλο.

Ο Γιώργος Δώνης ψάχνει την ιδανική ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Δόξα και θα δώσει στην ομάδα τους βαθμούς της νίκης.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου