Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ .....

Άγρια επίθεση δέχεται από χθες το πρωί η Χριστιάνα Μυλωνά, δημοτική σύμβουλος του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου από διάφορα στελέχη νεοσύστατου κομματίδιου, που προσπάθησαν με αυτό το τρόπο να τη θίξουν και να την μειώσουν προσωπικά παραβιάζοντας ακόμη και το προφίλ της στο facebook.

Άρχισαν με τη πιο κάτω ανακοίνωση κοινοποιώντας την παντού σαν άτομα σε μεγάλες ομάδες στο διαδίκτυο:

“Καλωσορίζουμε την Δημοτική Σύμβουλο ΔΗΣΥ Αμμοχώστου (κάτοικο Πάφου) κυρία ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΥΛΩΝΑ στην μεγάλη οικογένεια του ΔΗΚΟ. Για να παρευρίσκεται στην πρώτη σειρά προεκλογικής συγκέντρωσης του ΔΗΚΟ (του Μάριου Καρογιαν στο Παβιλιον) είναι προφανές ότι έχει αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ και εντάσσεται στο ΔΗΚΟ. Γιατί αλλιώς να βρίσκεται σε προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΚΟ (του Μάριου Καρογιαν στο Παβιλιον)?Οι κοινωνικές και φιλικές συνεστιάσεις γίνονται σε σπίτια και εστιατόρια όχι σε προεκλογικές κομματικές συγκεντρώσεις άλλου κόμματος μάλιστα , είναι σίγουρα Δηκοϊκη πλέον, η μήπως δεν είναι? Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της αποχώρησης της από τον ΔΗΣΥ και η προσχώρηση της στο ΔΗΚΟ, η μήπως θα την διαγράψει ο ΔΗΣΥ πριν αποχωρήσει αφού ο κ.Αβερωφ δήλωσε ότι το καταστατικό του ΔΗΣΥ δεν επιτρέπει να ανήκει κάποιο μέλος, ποσό μάλλον Δημοτικός σύμβουλος, σε 2 κόμματα. Είτε με οικειοθελή αποχώρηση είτε με διαγραφή από τον ΔΗΣΥ καλωσόρισες στο ΔΗΚΟ λοιπόν ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΥΛΩΝΑ. Φίλοι Συναγερμικοί συγγνώμη αλλά επιάσαμε σας την, η μήπως κάτι άλλο παίζει?

Μετά από όλο αυτό το σάλο που έχει δημιουργηθεί και ιδιαίτερα με την παραβίαση του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η κ. Μυλωνά έχει προσφύγει στην αστυνομία και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ερευνά την υπόθεση. Καταγγελία επίσης έχει γίνει στις αρμόδιες αρχές του facebook οι οποίοι την έχουν ήδη ενημερώσει ότι η παραβίαση έχει γίνει από Λευκωσία και Λεμεσό.

Η αγαπητή Χριστιάνα έχει αποστέλει την εξής ανακοίνωση:

“Δηλώνω ξεκάθαρα οτι ήμουν και παραμένω περήφανο μέλος του ΔΗΣΥ, στηρίζω τον πρόεδρο μας κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου και δεν έχω τη παραμικρή διάθεση εμπλοκής στα προεκλογικά του ΔΗΚΟ. Λυπάμαι για τη διάσταση που κάποιοι έδωσαν χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα σε μια αθώα ενέργεια. Φαίνεται ότι για κάποια άτομα οι φιλικές οικογενειακές σχέσεις δεν έχουν καμία βαρύτητα και καμία σημασία. Δεν μπορεί οι οικογενειακές και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Καρογιάν να διαλυθούν λόγω προεκλογικών σκοπιμοτήτων”.

Source : http://www.laimitomos.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου