Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΛ - Βγαίνει το πλάνο

Στην ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει Απόλλωνα. Στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να κολλήσουν μια δεύτερη επιτυχία και να ανεβούν βαθμολογικά.

Καταστρώνει σχέδια
Ο προπονητής της ομάδας σήμερα θα δουλέψει πάνω στο πλάνο της ομάδας για τον Σαβατιάτικο αγώνα. Ίσως δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Το ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνιστεί αριστερά στην μεσαία γραμμή με τούς Ταρτζίνιο και Ετμάρ να έχουν τον πρώτο λόγο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ο Άντο. Όσο αφορά στην επίθεση ο Σα μάλλον δεν μετακινείται αριστερά και θα μείνει στην κορυφή.

Το θέλουν και οι παίκτες
Όσο και να μην το αναφέρουν ο χαμένος τελικός είναι νωπός στις μνήμες των φιλάθλων της ομάδας και σίγουρα αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές ειδικά όσοι αγωνιστήκαν στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι στον στόχο τους έτσι ώστε να κερδίσουν το παιχνίδι. Άλλωστε είναι το τοπικό ντέρμπι της πόλης και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Φεύγουν τα εισιτήρια
Η προπώληση για το παιχνίδι πάει αρκετά καλά καθώς πέραν των 2500 εισιτηρίων έχουν βρει κάτοχο. Η προπώληση συνεχίζεται και σήμερα από την μπουτίκ του σωματείου. Στην ΑΕΛ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για sold out στο παιχνίδι.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου