Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ &.... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΠΑΦΟ

Νύκτα εμπρηστών η χθεσινή. Αυτοκίνητο και μπυραρία τυλίχθηκαν στις φλόγες σε Πάφο και Λευκωσία αντίστοιχα. Στις 23.40 χθες βράδυ αυτοκίνητο ιδιοκτησία νεαρής Ρουμάνας τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Αγιάς στην Κισσόνεργα της Πάφου. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από γείτονες οι οποίοι και την κατέσβεσαν πριν αφιχθεί η πυροσβεστική υπηρεσία. Από την πυρκαγιά, η οποία τέθηκε κακόβουλα, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Μέλη της αστυνομίας έσπευσαν στην σκηνή και άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις. Η παραπονούμενη η οποία είναι παντρεμένη με Σύριο, εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της κακόβουλης ενέργειας εναντίον της. 

 Οι ανακριτές εκτιμούν ότι τα ελατήρια αφορούν προσωπικές διαφορές. κατασβεστηκε από γείτονες εκτεταμένες ζημιές, Στις τέσσερις τα ξημερώματα ήταν η σειρά μπυραρίας στο Δάλι να τυλιχθεί στις φλόγες. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία. Από τη φωτιά η μπυραρία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Στη σκηνή βρίσκονται μέλη της αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό καθώς οι δράστες τοποθέτησαν εύφλεκτη ύλη την οποία στη συνέχεια πυρπόλησαν.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου